El documental de la productora mataronina Clack Les Resilients ha estat premiat dins la secció Talent Jove del festival In-Edit de Barcelona. El documental, produït amb la col·laboració del Grup Enderrock i dirigit per Cristina Madrid, s'ha finançat a través de 340 mecenes i reflexiona sobre l'onada de música feta per dones a Catalunya, a través de la mirada de Clara Peya, Roba Estesa, Tribade i The Sey Sisters.

A l’hora d’adjudicar el premi, el jurat –format per homes i dones professionals del sector-, ha valorat de Les Resilients “la seva gran intenció crítica cap a un món encara de desigualtats”, el seu tractament visual, l’elecció de les dones protagonistes –“carregades de motius, d’energia i de compromís”- i la construcció del guió en la mesura que combina l’argument de la cinta amb les lletres de les cançons “que parlen per si soles”.

In-Edit és considerat la principal referència en cinema documental musical a Catalunya i Espanya. Amb 49 peces a concurs, fins a 34.000 persones han assistit a les diferents projeccions fetes entre la capital catalana i Madrid en la dissetena edició del certamen.