Capgròs segueix al peu del canó informant sobre l'actualitat de Mataró i Maresme tant en format físic com en format digital. La revista té permís per poder sortir al carrer als punts de distribució habituals. La situació de confinament i restriccions, però, també han afectat el dia a dia de la revista. Per això, quan aneu a buscar productes de primera necessitat, trobareu una revista condensada on, això sí, hi ha tota la informació que s'ha succeït arran del coronavirus al nostre territori. Tot l'equip de Capgròs segueix les indicacions i restriccions de les autoritats, i per això la cobertura s'està fent al 100% amb teletreball per vetllar per la seguretat dels treballadors de l'empresa.

Consulta aqui la revista en format digital

La revista d'aquesta setmana, naturalment, aboga pel confinament: tothom a casa. Fem un resum cronològic de totes les afectacions que hi ha hagut i que hi haurà a Mataró i Maresme davant l'estat d'alarma. Detallem els últims casos confirmats, parlem amb membres de l'Hospital de Mataró, relatem històries com mataronins que no poden tornar al país i exposem com queden activitats com els esports federats. També trobareu tot tipus de informacions i articles que van relacionades a com passar un confinament més tranquil i sense avorriment.

Capgros.com, líder en informació a Internet

Per tot plegat, us recomanem per sobre de tot que seguiu l'actualitat des de capgros.com. El portal líder en informació a Mataró i Maresme (dades OJD) està en números de rècord aquest 2020 i s'ha convertit en la principal font de mataronins i mataronines per saber què passa al seu voltant. És la web on trobareu la major i millor quantitat de notícies sobre el minut a minut de l'estat d'alarma i la pandèmia del coronavirus. Ens podeu seguir també a les nostres xarxes socials o apuntar-vos al servei de Whats App, on cada dia enviem les notícies més importants directament al voste mòbil. És molt fàcil: escriu al.650.33.39.33 amb la paraula ALTA, guarda el contacte a la teva agenda i rebràs les notícies més rellevants cada dia.

Qui vol informar-se sobre l'última hora del territori, escull Capgros.com. La millor manera de connectar amb Mataró i Maresme.