Víctor Kuppers va demostrar ahir dijous al teatre Monumental que és un dels conferenciants més populars del moment. Kuppers va esgotar totes les entrades del teatre en l'acte promogut per la Unió de Botiguers de Mataró, dins del 40è aniversari de l'entitat. Kúppers era una aposta segura: el seu nom s'ha convertit en tot un imant, gràcies a les seves conferències de caire motivador. Nascut a Eindhoven i resident a Catalunya, és expert en direcció d'empreses, a més de Doctor en Humanitats, i s'ha dedicat a investigar nous mètodes per transmetre la motivació de manera efectiva per desenvolupar el potencial de cada persona.

Quelcom que va demostrar durant la seva conferència, que es va allargar més d'una hora i mitja i on va exposar les claus fonamentals perquè cada persona pugui treure tot el que té a dins. Sempre de manera divertida i pràctica, i amb dosis d'emotivitat. 

Actitud positiva davant la vida

Per Kuppers, depèn de cadascú ser "una persona extraordinària o no", i que "viure amb alegria és una decisió personal; no dels teus gens, sinó de la teva actitud". L'expert en direcció d'empreses va recalcar la importància de "cuidar les relacions personals" i posar en valor a les persones que estimes, que són el més important. "El més important, en fedinitiva, és que el més important sigui realment el que importa; sembla senzill, però no és fàcil". Kuppers va destacar que aquestes prioritats, per desgràcia, un se n'adona "quan ho perden".

A nivell mataroní, Kuppers va enviar un missatge clar als comerciants de la ciutat. "Què et treu l'alegria? que no vingui el Corte Inglés? Que falti suport de l'administració? això no és un drama, és una circumstància! Vingui el Corte Inglés o no, tu has d'aixecar la persiana, fes-ho amb la teva millor versió. Somriu!". El ponent també va recordar que el contacte humà i l'oferta d'elements impactants pel client, com poder reparar una bicicleta, han de marcar la diferència respecte les grans cadenes i botigues en línia.

Unió de Botiguers continua celebrant el seu 40è aniversari, amb actes que finalitzaran el proper 28 de febrer amb la gran Festa del Comerç Mataroní, una festa-sopar de celebració dels 40 anys pensada per a totes les persones involucrades en la trajectòria d’Unió de Botiguers.