Durant tot aquest dijous 31 d’octubre els comerços de NEM (Negoci Empresa Mataró, antiga Unió de Botiguers), organitzen el joc “Truc o Tracte” amb el qual es poden aconseguir molts premis. Una forma diferent i divertida de celebrar la Castanyada i el Halloween amb els clients que comprin durant aquest dia als comerços associats.

Dijous 31, de 10 a 13h i de 17 a 21h a la plaça Gran i a la plaça de Cuba

Els establiments associats a NEM s’apunten un any més al ‘Truc o Tracte’ amb un joc molt especial on el client té la possibilitat de guanyar obsequis directes o bé xecs regals de fins a 50 euros.

La mecànica és senzilla: durant aquest dijous 31 d’octubre comprar en qualsevol establiment associat pot suposar una alegria, ja que amb el tiquet de compra es podrà anar a algun dels dos punts de NEM establerts a la Plaça Gran i a la Plaça de Cuba (de 10 a 13h i de 17 a 21h). Allà, amb el tiquet, el client extraurà un paper d’una caixa que li indicarà si juga a ‘Truc’ o a ‘Tracte’. Amb l’opció de ‘Truc’ tindrà la possibilitat de guanyar un xec regal de 10, 20, 30 o 50 euros per gastar fins al 7 de novembre a qualsevol botiga associada al NEM. Amb la papereta de ‘Tracte’ el client podrà guanyar regals directes de les botigues col·laboradores, que s’hauran d’anar a recollir el mateix dia 31 d’octubre. Per poder accedir al joc de ‘Truc o Tracte’ les compres hauran de ser per un valor de més de 15 euros o en el cas d’establiments dedicats exclusivament a la venda de pastisseria, fleca o llaminadures la compra mínima serà de 5 euros.

Es tracta d’una forma de celebrar aquesta festivitat i tradicions i també aprofitar-ho per dinamitzar el comerç de la ciutat. Aquesta és una de les iniciatives de NEM, abans Unió de Botiguers de Mataró, que aposta per donar vida al comerç i economia de la capital del Maresme amb propostes diferents i atractives per a la ciutadania.

A més a més, al ‘Truc o Tracte‘ d’enguany,  de cinc a vuit del vespre a les carpes, hi haurà per als més menuts pintacares a càrrec de l’acadèmia Ms & Mr Language.