Un grup de joves de Mataró han decidit organitzar-se per facilitar les tasques de la compra a la gent gran i persones vulnerables, en aquests dies on aquest col·lectiu ho té especialment complicat a causa de les prevencions que han de prendre per combatre el coronavirus. Es tracta dels membres de Jovent Republicà de Mataró, les joventuts d'Esquerra Republicana, que ofereixen el seu suport per evitar que la gent gran i col·lectius que necessitin ajuda no hagin de sorti de casa aquests dies.

L'oferiment, fet a través de les xarxes socials, s'ha fet viral, com una mostra de solidaritat en temps complicats com els actuals pels estralls que està causant l'epidèmia de coronavirus. Tal i com expliquen des de Jovent, es pot contactar amb ells per WhatsApp (*661 38 05 95*) o bé per les xarxes socials (Instagram i Twitter: @joventmatarM; i Facebook: Jovent Republicà Mataró.

Els grups de major risc davant l'epidèmia de coronavirus són les persones d'edat avançada i les persones amb malalties cròniques, com són les cardiovasculars, diabetis, cardíaques o pulmonars, o amb problemes d'immunitat. Per tant són els que han de prendre més precaucions i evitar, en la mesura del possible, sortir al carrer o interactuar amb altres persones.