Desenes de persones, moltes d'elles membres del CDR de Vilassar de Mar, es van manifestar ahir dimecres al vespre davant l'Ajuntament per denunciar una suposada agressió per part d'un grup d'espanyolistes. Es tractaria d'un intent d'atropellament, el passat dilluns, a un veí que participava en les protestes per la retirada de llaços grocs a la localitat del Maresme, que s'ha produit en reiterades ocasions per part de grups unionistes vinculats als anomenats GDR (Grups de Defensa i Resistència). 

Segons ha publicat el diari Ara, els fets van tenir lloc cap a la una de la matinada. Segons la versió del CDR de Vilassar, una conductora va intentar envestir un veí que protestava per la retirada de llaços grocs al municipi maresmenc. Es tractaria d'un vehicle amb dos ocupants més, procedent de la manifestació que aquella tarda havia tingut lloc a la plaça Francesc Macià de Barcelona on s'havien concentrat per retirar llaços grocs i altres elements sobiranistes de la via pública. Diversos dels participants a la concentració barcelonina van decidir, segons aquest relat, anar al Maresme per continuar amb l'acció prevista pels GDR. Veïns de Vilassar, en assebentar-se, van organitzar-se per evitar-ho, de la mateixa manera que ho va fer una contramanifestació a Barcelona hores abans. 

En declaracions al diari Ara, el mataroní José Casado, membre de Segadors del Maresme (una de les 'brigades de neteja' dels CDR) ha negat els fets i ha assegurat que la conductora es va espantar perquè diversos manifestants del GDR la van envoltar i van colpejar el cotxe.