La Festa al Cel seguirà al Maresme, concretament a Santa Susanna. L'organització de l'esdeveniment va anunciar que seria el municipi de la comarca el lloc on se celebraria el proper 2017 una nova edició de la festa que abans de vacances l'Ajuntament de Mataró va decidir cancel·lar per falta de patrocinis privats. En un primer es va especular amb la possibilitat que Calella acollís l'esdeveniment per aquest mateix any, però finalment al 2016 no hi haurà Festa al Cel.

Mataró va cancel·lar l'esdveniment previst per aquest setembre i no es farà fins l'any vinent per manca de dispositius de seguretat

Segons explica La Vanguardia, un dels motius pels quals no es podrà celebrar aquest any és que els Mossos d'Esquadra no podien garantir el desplegament d'efectius necessaris per garantir la seguretat de la festa.

Santa Susanna acollirà la Festa amb un pressupost que rondarà els 200.000 euros, menys de la meitat (500.000) del que li costava a Mataró, i ho farà retallant algunes partides com el lloguer de senyal de televisió o tallar la via del tren durant la festa.