Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir la matinada de dimarts a dimecres un home a Premià de Mar per haver colpejat el seu gos, un cadell, fins a matar-lo. El detingut, de 23 anys, nacionalitat espanyola i veí del municipi maresmenc, està acusat de maltractametn d'animal domèstic amb resultat de mort i un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat. Quan anava a ser arrestat, ha agredit els policies amb puntades de peus i mossegades. 

Els fets van tenir lloc poc després de la mitjanit, quan la policia va rebre avisos de diversos testimonis que alertaven de cops i trencadisses a l’interior d’un pis del barri del nucli antic de Premià de Mar. A més, també informaven que s’escoltaven gemecs d’un gos. Quan es van traslladar al lloc dels fets, els agents van intentar que el propietari obrís la porta del pis, mentre sentien com el gos seguia gemegant. Davant la seva negativa, els policies van pujar al terrat des d'on van poder observar l'interior de l'habitatge a través d'un finestral. Allà van poder veure un gos ajagut en una caixa de plàstic respirant molt fluix i amb espasmes i un home que s’amagava en una estança per tal que no el veiessin.

Finalment els policies van accedir a la llar per una de les finestres, moment en el qual l'home es va abalançar sobre els agents, donant-los puntades de peu i els ha intentat mossegar. L'home va ser reduït i detingut i els policies van traslladar el cadell al veterinari de guàrdia de la protectora d’animals d’Argentona, CAAD Maresme; però poc després va morir com a resultat de les lesions patides. El detingut passarà durant les properes hores a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Mataró.