Dissabte 4 a la tarda va haver un accident de trànsit al quilòmetre 97,5 de l'autopista C-32, dins el terme municipal d’Argentona. 

En arribar al lloc, testimonis presencials de l'accident van informar als mossos que un turisme, en fer un canvi de carril, havia fet caure la motocicleta i els seus ocupants havien impactat contra les tanques de protecció de la via. El turisme no es va aturar i va fugir ràpidament del lloc. També van explicar que abans de l’accident, el turisme circulava de manera temerària, atès que anava realitzant constants canvis de carril per tal d'avançar els vehicles que el precedien.

Com a conseqüència de l'impacte la passatgera de la motocicleta, una dona de 34 anys, va resultar morta a l'acte. El conductor de la motocicleta va ser traslladat en helicòpter medicalitzat a l'Hospital Germans Tries i Pujol de Badalona en estat crític.

A partir de la identificació del vehicle escapolit, els mossos van anar al domicili del titular a la localitat de Sant Adrià de Besòs. Allí van trobar el conductor que va reconèixer els fets i va ser detingut. Es tracta d'un home de 46 anys i de nacionalitat espanyola. Posteriorment li van fer la prova de detecció d’alcohol i drogues i va donar positiu a totes dues. La taxa d’alcoholèmia va ser de 0,31 mg d’alcohol per litre d’aire expirat.

El detingut passarà en les properes hores a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Mataró.