El proper diumenge 18 de juny les platges de Caldes d’Estrac acolliran la TunaRaceBalfegó. La competició de natació en aigües obertes nascuda l’any 2012 presenta enguany un nou circuit format per tres destins diferents: l’Ametlla de Mar, Caldes d’Estrac i Lloret de Mar. La TunaRaceBalfegó Caldetes és la segona parada del circuit i l’única que se celebra a la comarca del Maresme, i es realitzarà bordejant la costa en un recorregut que tindrà com a punt de sortida i arribada la Platja dels Tres Micos.

TRB

La competició estarà formada per dues proves amb diferents distàncies pensades perquè tothom hi pugui participar. Per als més atrevits, un recorregut de 4 quilòmetres, i per a aquells que busquen menys exigència, un circuit de 1,5 quilòmetres on els nedadors podran gaudir del clima i la tranquil·litat de les aigües del Maresme. Les inscripcions a la prova estan obertes a la web www.tunaracebalfego.com. El tret de sortida de la prova de 1,5 quilòmetres serà diumenge dia 18 a les 9h del matí, mentre que la de 4 quilòmetres està prevista a les 10h. La recollida del xip i l’entrega de la bossa del nedador es podrà fer durant tot el dissabte anterior dia 17 a Dynamic Hotels (C/ de la Santema, nº 25) o el mateix diumenge de 7:30 a 9:30h del matí a la Platja dels Tres Micos. En finalitzar la competició, l’entrega de premis se celebrarà a la terrassa de Dynamic Hotels a les 12:30h del migdia aproximadament.

TunaRaceBalfegó neix l’any 2012 a l’Ametlla de Mar com una marca d’esdeveniments esportius especialitzada en natació en aigües obertes i impulsada per l’empresa Balfegó. Des de llavors no ha parat de créixer, incorporant l’any 2016 una segona prova a Lloret de Mar i enguany Caldes d’Estrac com a novetat en el seu circuit de tres destinacions.