Enguany, degut a la situació generada per la ciris del coronavirus, Caldes d'Estrac comvida els seus conciutadans a compartir una Diada de Sant Jordi ben especial. Des de les seves llars, caldencs i caldenques, es fa una crida perquè siguin els protagonistes de la Diada, a través de les xarxes socials.

Per això es fan les següents propostes:

  • Fer-se una foto o un vídeo (màxim de 30 segons) des del balcó o finestra i que tingui de fons, la vila. En aquesta foto, afegir-hi un element singular de la vila i/o la seva història (per exemple, si es pertany a alguna entitat/associació de Caldes) o algun element relacionat amb Sant Jordi.
  • Si pel contrari es vol expressar el vstre do artístic i creatiu, es pot recitar un poema, un fragment d’alguna lectura, canteu una cançó, etc.
  • Si s'és més d’arts plàstiques, es poden ensenyar les creacions artístiques ja siguin dibuixos de dracs, princeses, roses i llibres. La imaginació i originalitat és el que compta. I si no, des de la Fundació Palau es compartirà un vídeo-tutorial per ajudar a crear elements per la Diada.

Seguidament, es pot compartir a través de les xarxes socials amb el hashtag/etiqueta #CaldesDelDrac.

Si es té la possibilitat i les ganes, també es proposa guarnir els balcons i finestres, i escriure en un tros de roba o en algun altre suport, els versos del poema de Josep Palau i Fabre "Excés de la primavera", que diu:

“Encara l’ocell
és bell
i encara l’amor,
amor”

Un cop decorat, també s'anima a tothom a compartir-ho a les xarxes amb l’etiqueta #CaldesDelDrac.