L'Ajuntament d'Arenys de Mar ha pres la decisió ferma de suspendre la convocatòria de les activitats programades i organitzades al municipi del Maresme fins a finals de juny.

Les circumstàncies de confinament provocades per la Covid-19 i la incertesa de com serà el procés gradual de desconfinament, les properes setmanes i mesos, han obligat a prendre la decisió de suspendre els actes culturals i festius següents:

  • La 30a Festa de l’Arròs del dia 1 de maig. Si és possible aquesta activitat es durà a terme el dia 4 d’octubre.
  • La 13a edició del programa de l’Arenys de Flors prevista pels dies 6 i 7 de juny. Si és possible es programarà durant la tardor.
  • Tots els actes de Sant Joan del dia 23 de juny: arribada de la flama del Canigó, fogueres i revetlla.
  • La crema de la bóta i els focs artificials des del campanar del dia 29 de juny.

Les diferents comissions organitzadores segueixen treballant per analitzar i plantejar alternatives que podrien passar alguna de les convocatòries a la tardor. Evidentment casos com Sant Joan o la Crema de la Bóta ja queden ajornats fins l'any vinent. Això no vol dir que es puguin plantejar activitats alternatives que puguin mantenir la celebració, com ha estat el cas de Sant Jordi.

El consistori es compromet a anar informant puntualment de qualsevol altra nova alteració de la programació cultural i festiva arenyenca.