Ring Fit, un dels videojocs per entrenar sense sortir de casa.
Ring Fit, un dels videojocs per entrenar sense sortir de casa.

Videojocs per fer esport sense sortir de casa

Els videojocs s'han transformat en eines que van molt més enllà de l'entreteniment, i poder fer entrenaments a casa n'és un bon exemple.

Els videojocs s’han transformat en una molt bona opció per a la pràctica esportiva sense sortir de casa. L’arribada dels controls per moviment que va estrenar Wii ara fa ja més d’una dècada han anat guanyant presència amb tot tipus de títols que es poden trobar a consoles actuals i antigues, per poder practicar esport i posar-te en forma davant de la pantalla, amb exercicis variats i en alguns casos, amb entrenaments personalitzats segons nivell i objectius. En aquest article anem a repassar alguns dels jocs que es poden fer servir per entretenir-se i de pas, cremar algunes calories de més.

ringfit
 

Ring Fit Adventure – Nintendo Switch

És un dels fenòmens més grans durant el confinament, una proposta que s’ha convertit en l’hereva de Wii Fit amb un nou perifèric: una anella amb tecnologia molt precisa que permet cremar calories, divertir-se i treballar moviments de tot tipus. El ring-con es connecta amb un joy-con, un dels comandaments de la consola Nintendo Switch, i avancem per tot tipus de móns de Nintendo mentre realitzem exercicis i moviments de tot tipus.

fitness
 

Fitness Boxing – Nintendo Switch

Un altre dels jocs de Switch que ha crescut en vendes durant aquest confinament i que és un dels més desitjats. Fitness Boxing és un entrenador personal que treballa per posar-nos en forma amb minijocs mentre seguim el ritme de cançons famoses movent els braços de diverses maneres. No pares de moure’t en tota l’estona i vas fent exercicis relacionats amb la boxa de manera entretinguda. A més, a diferència del Ring Fit, no necessites res més que el joc, que es pot comprar digital, per poder fer-lo servir.

box
 

Box VR – PS4

Una proposta més costosa però molt entretinguda. Box VR permet practicar boxa mentre sona la música, passant per diferents fases i nivells fins que anem guanyant punts per seguir avançant. És una experiència molt inmersiva, però és veritat que també una mica més cara: necessites les PS VR per acompanyar a la Playstation 4, i tot i que estan a un preu competitiu, no deixen de ser prop de 250 euros d’inversió, a banda de la consola i el joc.

wiifit
 

Wii Fit – Wii

Segurament la Wii encara corre per casa teva com una de les modes que es van instaurar fa més de deu anys i que potser no has fet servir tant com t’esperaves. Malgrat això, Wii Fit es manté com una proposta molt solvent per fer exercici a casa i de pas, posar-te en forma seguint un pla d’entrenaments, controlant el pes i apuntant quins dies compleixes i quins no. El Wii Fit arriba amb una taula ideal per poder controlar tots aquests elements, té exercicis per a tots els nivells i necessitats i és una proposta molt complerta per fer davant el televisor.

just
 

Just Dance 2020 – diverses consoles

Una assegurança de vida no només per cremar calories, sinó també per passar-t’ho bé en companyia. Just Dance 2020 té diferents balls i rutines amb la música més actual, capta molt bé els moviments, permet jugar amb gent de manera fàcil i sense adonar-te’n, fas exercici amb un somriure i amb un bon sentit del ritme. El joc està disponible en tot tipus de plataformes, des de les més antigues fins a les més actuals.  

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive