Un mètode per a la seva tranquil·litat.
Un mètode per a la seva tranquil·litat.

Contingut Expert

La sedació infantil, màxima tranquil·litat en la visita al dentista

Característiques i avantatges d'un mètode que elimina l'ansietat i l'estrès en la visita al dentista.

La sedació infantil és un mètode que elimina qualsevol tipus de sensació d’ansietat o d’estrès que pugui tenir un infant en la seva visita al dentista. Es tracta d’una sèrie de fàrmacs que produeixen un estat de relaxació i tranquil·litat, fent que l’experiència sigui agradable i es faciliti a la vegada el treball professional per aconseguir els millors resultats, tal i com expliquen des d’Ustrell&Garcia Clínica Dental.

Avantatges d’aquest tipus de sedació

Es tracta d’una aposta que elimina el dolor i l’ansietat, utilitzant sempre una dosis personalitzada per a cada infant i en cada moment de la intervenció. A més, es poden fer tots els tractaments necessaris en una sola visita, i l’experiència dels pares és més còmoda perquè s’eviten moltes visites al dentista i es permet que els infants no passin una mala estona.

WhatsApp Image 2020 12 14 at 10.51.44 cuadrada
El tractament, a Ullstrell&Garcia
 

El postoperatori acostuma a ser millor, ja que s’administra medicació analgèsica per aconseguir una millor experiència. També cal destacar que la recuperació és immediata i que al final de la sedació, la sensació pel menut de la casa és que tot ha durat poc temps. El tractament és molt còmode per infants amb TEA o altres discapacitats psíquiques, ja que les famílies queden molt satisfetes perquè l’infant no pateix estrès en la intervenció.

No és només exclusiu per a nens i nenes

La sedació és una pràctica odontològica que no es limita només als infants, sinó també a als adults. Cal destacar que en nens que acostumen a requerir molts tractaments, i són nerviosos o ploren molt, això facilita que amb una sola visita es creï l’escenari necessari perquè el treball de l’odontòleg sigui àgil i eficaç.

carli cuadrada
Tot perfecte!
 

Aquest tractament es porta a terme a Ustrell&Garcia Clínica Dental en col·laboració amb l’Hospital Clínic Maresme, que és on es fan les intervencions de quiròfan en els infants per poder oferir-ho amb total seguretat, mentre que els adults reben la intervenció en la pròpia clínica dental.

Més informació d’Ustrell&Garcia: https://ustrellgarciaclinicadental.com/ca/

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive