L’UCI de l’Hospital de Mataró, on hi ha 11 pacients ingressats per Covid
Notícies relacionades
L’UCI de l’Hospital de Mataró, on hi ha 11 pacients ingressats per Covid

L’UCI de l’Hospital de Mataró és de les millors d'Espanya

L'Hospital de Mataró ha rebut el premi Top 20 en l'àrea d'Atenció al Pacient Crític, com a millor hospital públic d'Espanya de la seva categoria en UCI

La Unitat de Cures Intensives de l’Hospital de Mataró és una de les millors d’Espanya. Els premis TOP 20 han premiat el centre que gestiona el Consorci Sanitari del Maresme-. Aquest guardó reconeix els centres que destaquen pel tractament dels pacients crítics que requereixen ingrés a la UCI per la complexitat i gravetat de les patologies tractades, el treball interdisciplinari i la qualitat dels professionals sanitaris.

Alguns dels índexs analitzats són el de la durada de les estades i la mortalitat. El reconeixement arriba just en un any en què la UCI del centre s'ha hagut d'ampliar.

UCI CSDM

Anglade i Yébenes, amb el guardó guanyat

Joan Carles Yébenes, cap del Servei, i Ivana Anglade, cap d’àrea de l'UCI, van recollir ahir el premi a la gala celebrada a Madrid. Els premis TOP 20 són una distinció que avalua als centres sanitaris espanyols, tant públics com privats, mitjançant més de 120 indicadors de qualitat, funcionament i eficiència en vuit àrees clíniques: sistema nerviós, respiratori, cor, digestiu, múscul-esquelètic, ronyó i vies urinàries, dona i atenció al pacient crític.

L’ampliació de la UCI

Ara fa poc més d'un any, l'Hospital de Mataró va ampliar la capacitat de la Unitat de Cures Intensives, passant de 14 a 22 llits, per respondre de forma més eficaç i flexible a un augment sobtat de malalts crítics al Maresme. Una ampliació que també respon a una de les lliçons apreses durant l'emergència sanitària causada per la Covid-19: disposar d'estructures polivalents i flexibles -i també més humanitzades- per fer front a l'increment sobtat d'ingressos, siguin per covid o per altres malalties.

Comentaris (2)

Maria Dolors Morral Fa 1 mes
Yo solo tengo buenas cosas que decir con migo se portaron como lo que son unos profesionales de campeonato muchas gracias por lo vienque os portateis con migo tanto los medicos como las en fermeras y las hausiliares
Miryam Fa 1 mes
Quina gran notícia!! Felicitats a uns grans professionals

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive