Tornen les classes presencials al TecnoCampus, que també tindrà un punt de vacunació
Tornen les classes presencials al TecnoCampus, que també tindrà un punt de vacunació

El TecnoCampus tindrà un punt de vacunació contra la Covid

El 6 d'octubre s'administrarà la vacuna de Pfizer en primera o segona dosi als membres de la comunitat universitària i també a la població en general encara no vacunada

El TecnoCampus va iniciar dilluns passat el curs universitari 2021-2022 amb el 100% de classes presencials, quelcom que no s'ha pogut veure en els dos darrers cursos a causa de la pandèmia. Una altra novetat és que el centre universitari comptarà amb un punt de vacunació contra la Covid, tant per a la comunitat universitària com per al conjunt de la població. 

El punt de vacuncació s'instal·larà el dia 6 d'octubre al TecnoCampus, en col·laboració amb el departament de Salut de la Generalitat. EStarà adreçat a tota la comunitat universitària, però oberta també a les empreses del parc tecnològic i a la ciutadania en general. 

A aquest punt de vacunació ji podrà accedir tota persona major de 12 anys no vacunada o pendent de la segona dosi.  Les persones que hagin rebut una primera dosi podran rebre la segona sempre que hagin transcorregut tres setmanes des de l’administració de la primera. Les persones no vacunades que hagin passat la COVID-19 podran rebre una dosi de la vacuna quan hagin transcorregut dos mesos des del final dels símptomes de la malaltia. Seran els estudiants de 4art curs del Grau en Infermeria de l’Escola Superior de Ciències de la Salut els  responsables de vacunar, amb la supervisió d’infermeres d’atenció primària.

Hi haurà un únic dia vacunació, en horari ininterromput de 12 h a 18 h. El lloc exacte dins del campus serà el local situat a la planta baixa de l’edifici TCM3, a la qual s’accedeix des del carrer Tordera. La vacuna administrada serà Pfizer i qui vagi a vacunar-se ha de portar la targeta sanitària o algun document que els identifiqui (DNI, NIE, passaport).  
 

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive