Recaptació rècord de Mataró Camina per l'Alzheimer: 34.201 euros
Notícies relacionades
Recaptació rècord de Mataró Camina per l'Alzheimer: 34.201 euros

Redacció

Recaptació rècord de Mataró Camina per l'Alzheimer: 34.201 euros

El tradicional sopar de Mataró Camina serveix per al lliurament del xec de 34.201 euros a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer

Ho han tornat a fer possible, Mataró ha tornat a assolir-ho. La XVI Caminada Mataró per l'Alzheimer 2023 va establir un impressionant rècord de recaptació, superant totes les expectatives. L'esdeveniment, que es va celebrar el passat dissabte 4 de novembre a les instal·lacions de l'hotel Atenea Port, va ser organitzat per l'Associació Mataró Camina i va aconseguir recaptar un total de 34.201 € a benefici de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer (AFAM).

L'acte de lliurament del xec solidari va ser presidit pel senyor Josep Maria Spà, president de l'Associació Mataró Camina, i l'alcalde de Mataró, senyor David Bote. El xec va ser entregat a la presidenta de l'AFAM, la senyora Marí Carme Fradera. Aquesta xifra impressionant va superar en  5.960 euros la recaptació de l'any anterior, consolidant-se com un rècord en la història de la caminada.

El sopar solidari posterior a l'acte de lliurament va ser l'escenari perfecte per a la presidenta de l'AFAM per expressar el seu agraïment a l'Associació Mataró Camina i a tots els participants en l'esdeveniment. Va destacar que els fons recaptats seran destinats a millorar la qualitat de vida dels pacients de malalts d'Alzheimer que reben assistència domiciliària a Mataró i la comarca.

WhatsApp Image 2023 11 06 at 09.47.29
Un moment del sopar


L'esdeveniment també va ser l'ocasió per homenatjar als patrocinadors, mitjans de comunicació i col·laboradors que van fer possible aquest èxit. La totalitat de la junta de l'Associació Mataró Camina, membres d'entitats i representants dels diversos col·laboradors dels àmbits de la premsa, la indústria, el comerç i la política de la ciutat van ser reconeguts davant més d'un centenar de persones presents a l'acte.

Al tancar l'acte, el senyor Josep Maria Spà i l'alcalde David Bote van expressar el seu agraïment a tots els involucrats en l'organització, participants i col·laboradors, destacant l'esperit solidari de la ciutat de Mataró. Aquesta caminada exemplifica el compromís en una activitat amb valors extraordinaris, omplint d'orgull, satisfacció i prestigi la ciutat de Mataró.

Comentaris (4)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive