Una vista del port de Mataró. Foto: R.Gallofré
Una vista del port de Mataró. Foto: R.Gallofré

capgros.com

Primera regata Inclusiva Thalassa al Port de Mataró

A la regata hi participaran voluntaris de l’entitat organitzadora, l’Associació Nàutica Thalassa, voluntaris de l’equip de l’Institut Guttmann i el Club Vela Mataró

L’Associació Nàutica Social Thalassa celebra, el dissabte 30 d’abril al Port de Mataró la primera regata Inclusiva Thalassa. Per a aquesta primera regata col·laborarà l’Institut Guttmann amb la participació d’un grup de pacients i familiars.

Dissabte 30 d'abril al matí des del Port de Mataró

El dia 30 d’abril es realitzarà una sortida des del Port de Mataró on cada un dels pacients amb el seu familiar embarcaran en diferents velers que armadors i armadores portaran per a la realització de la regata que es durà a terme entre Mataró i Sant Andreu de Llavaneres amb finalització al Port de Mataró. Abans, s'ha fet una formació prèvia per a tots els participants sobre la navegació a Vela (el dia 27 d’abril a les 15h a l’Institut Guttmann) i una formació des de l’Insitut Guttmann als armadors i armadores per conèixer i donar eines sobre la mobilitat i l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda. A la finalització de la regata es farà l’entrega de premis al Port de Mataró. A l’activitat hi participaran voluntaris de l’entitat organitzadora, l’Associació Nàutica Thalassa, voluntaris de l’equip de l’Institut Guttmann i el Club Vela Mataró.

Activitat inclusiva

L’activat neix amb l’objectiu de poder fer una regata anual amb diferents col·lectius que habitualment no tenen la oportunitat de navegar o realitzar activitats esportives al mar, com les regates. L’activitat, a demés, compta amb armadors i armadores que desinteressadament donen el seu temps i veler per poder realitzar l’activitat. Involucrant també persones que volen col·laborar sensibilitzem a persones del mon de la navegació la dificultat que pot representar per alguns col·lectius fer activitats com navegar. “Tenim el mar a l’abast, cal aprofitar-lo i donar la oportunitat a tothom de poder gaudirne i fer activitats. A més, aprofitem per sensibilitzar i visibilitzar que el mar és de tothom i per a tothom, cal fer-lo més accessible” comenta Jordi Ortner, President de l’Associació Nàutica Social Thalassa.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive