Al personal de neteja de l'Hospital de Mataró se li deu diners
Al personal de neteja de l'Hospital de Mataró se li deu diners

Cugat Comas

Al personal de neteja de l'Hospital de Mataró se li deu diners

El PSC demana a l’Ajuntament de Mataró que doni suport als treballadors, a qui la concessionària deu retribucions pendents

El personal de neteja de l’Hospital de Mataró realitza una tasca imprescindible, cabdal i necessària per al correcte funcionament del centre mèdic de referència a la comarca. Però ara està en peu de guerra perquè la concessionària del servei els deu part de la mensualitat que els toca. El PSC de Mataró ho portarà a la propera Junta de Portaveus, per demanar que l’Ajuntament doni suport a aquests professionals en les seves reivindicacions del que se’ls deu i de drets laborals. 

La concessionària del servei de neteja del Consorci Sanitari del Maresme és l’empresa AISMAN S.L., que va acabar la concessió del servei de neteja el passat 13 de desembre. AISMAN no ha pagat al personal el salari corresponent als 13 primers dies del mes de desembre i la part corresponent de les pagues extraordinàries meritades. El comitè d’empresa interposarà una demanda col·lectiva contra AISMAN S.L. per tal de reclamar les retribucions impagades.

El servei va a càrrec, ara, d’una nova empresa que ha subrogat el personal. 

Situació inadmissible

Els socialistes consideren “inadmissible que els treballadors d’aquesta concessionària no rebin les retribucions que s’han guanyat a bastament i a les que tenen dret” i demanen al Consorci Sanitari del Maresme que continuï treballant per trobar, de la manera més ràpida possible, la solució més adequada.

Pels socialistes, “els treballadors de la salut pública, inclosos els adscrits al servei de neteja, han demostrat una enorme vocació de servei i responsabilitat de manera molt palesa durant la recent pandèmia de la covid-19”, segons expliquen a la declaració. 
 

 

Arxivat a:

Comentaris (2)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive