Nova web de Salut de la Generalitat
Nova web de Salut de la Generalitat

Nova web per informar-se de salut amb evidència científica

El Departament de Salut de la Generalitat impulsa un nou espai online on adquirir habilitats i coneixements per mantenir, potenciar i millorar la salut

El Departament de Salut ha presentat aquest dimecres, dia 31 de gener el web Escola de Salut Catalana. Es tracta d'un espai online que, a través de diversos apartats i funcions vol convertir-se en una "eina útil de consulta" per a professionals, pacients i per al conjunt de la ciutadania. Podeu accedir-hi i descobrir tots els seus continguts clicant aquí

L'escola ofereix recursos d'educació per a la salut amb evidència científica, validats per un Comitè Pedagògic d'Experts, que vetllarà també per la seva actualització i innovació pedagògica. També oferirà accions amb modalitat presencial i en línia, i fomentarà l'aprenentatge a través de la interacció i de les experiències i coneixements entre iguals o experts. L'objectiu és afavorir la capacitació i l'apoderament per a la presa de decisions individuals i col·lectives en totes les qüestions de salut.

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha considerat la iniciativa "un projecte de país, ambiciós i treballat, que ha de generar xarxa". L'escola té quatre funcions destacades que impliquen planificar, dissenyar i gestionar activitats formatives; avaluar i validar recursos externs existents per fer-ne d'altaveu; fomentar la participació ciutadana en l'educació per a la salut, i finalment, treballar des de la perspectiva de la igualtat de gènere i altres factors d'equitat en salut.

Durant l'acte de presentació s'ha fet també una taula d'experiències amb la participació de pacients, familiars i professionals que han compartit les seves vivències i coneixements. L'escola està adscrita a la Secretaria d'Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut i està alineada amb el Pla de salut 2021-2025.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive