Revisions per una bona salut bucodental.
Revisions per una bona salut bucodental.

Redacció

Nou laboratori de recerca en salut bucodental a l'Hospital de Mataró

Un pas endavant per poder invsetigar en un camp que aportarà beneficis directes a la població

L'Hospital de Mataró compta amb un nou laboratori de recerca especialitzat en salut bucodental, on es valoraran a les persones que participen, entre altres, en tres estudis que ja estan aprovats pel CEIm: Intervenció Òptima Massiva; algorisme per al diagnòstic de pneumònia aspirativa i salut bucodental com a factor de risc de pneumònia. Permetrà avaluar, amb la incorporació d'un higienista, la salut bucodental de les persones que participen en estudis i investigacions dels professionals del Consorci.

Diferents estudis realitzats al mateix Consorci, així com l'aval de la comunitat científica amb diferents articles publicats, confirmen la relació existent entre una mala salut bucodental i el risc de desenvolupar infeccions respiratòries i pneumònia aspirativa, principalment en persones fràgils, ja que els principals reservoris per a patògens són la placa i càlcul dental. El nou laboratori permetrà continuar investigant en aquesta línia, amb beneficis directes per a la població.

Si vols rebre aquesta o altres notícies vinculades a la salut integral i de proximitat, apunta't al nostre butlletí. Cada dimecres rebràs les notícies més rellevants del món de la salut i el benestar al teu correu electrònic.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive