Micropigmentació d'arèoles per completar la reconstrucció mamària
Micropigmentació d'arèoles per completar la reconstrucció mamària

La micropigmentació d'arèola, la millor manera de completar la reconstrucció mamària

El centre d'estètica Javier Equip de Mataró ofereix aquest tractament perquè les pacients oncològiques recuperin totalment la forma del pit

Quan es produeixen alteracions en el pit fruit d'intervencions quirúrgiques, com ara les masectomies causades per càncers de mama, és molt recomanable aplicar correccions estètiques de cara a que les dones puguin recuperar la forma d'una part tan femenina, íntima i personal del cos. La reconstrucció mamària és molt important en aquest sentit, però també cal tenir en compte les arèoles, la pell acolorida que rodeja el mogró. La micropigmentació és la tècnica més efectiva per aconseguir l'efecte més realista de cara a que el pit presenti la mateixa forma que tenia abans de la cirurgia.

Javier Equip, centre de perruqueria, bellesa i estètica amb més de 37 anys d'experiència a Mataró, compta entre els seus serveis amb la micropigmentació oncològica, de cara a corregir les zones afectades estèticament per les operacions que erradiquen els tumors mamaris. Alba Marín, infermera de professió, és la responsable del tractament. "El nostre objectiu era introduir a l'establiment un nou servei relacionat tant amb l'estètica com amb la salut, pensat per a pacients oncològiques", explica Marín.  

b0e5e354 b9b3 4046 b377 936c0d60f1c1

L'aplicació del tractament

La micropigmentació d'arèoles consisteix en un mínim de tres sessions, que inclou una primera entrevista a la pacient per conèixer tot el procés quirúrgic i de tractament que ha seguit, i dues més per dur a terme les aplicacions. Cada cas requereix d'un seguiment personalitzat i es pot allargar més, depenent de si s'ha sotmès una masectomia bilateral, si es tracta d'una pròtesi mamària o bé la reconstrucció s'ha fet amb un injert del propi pit per recrear-ne la forma, si la pcient té alèrgies, si cal fer retocs posteriors de forma i color, etc. 

Amb aquest tractament la pacient guanya benestar, confiança i autoestima

"Animem a tothom a fer-ho sense cap por, perquè el benestar que comporta és molt superior als riscos i molèsties mínimes que s'associen a qualsevol micropigmentació", explica Marín, que constata que adapten el tractament a les característiques de cada persona. El resultat val molt la pena, ja que la dona que ha patit la masectomia o una intervenció similar recupera del tot la forma del seu pit, quelcom que li permet guanyar benestar, confiança i autoestima. "És molt important tant per la salut física com a nivell psicològic", explica la infermera i esteticista. 

abans i després

L'arèola, abans i després de la micropigmentació

L'experiència amb els pacients resulta molt positiva i reconfortant. Tal i com explica Marín, completar la reconstrucció de l'arèola a través de la micropigmentació "és com posar el botó final a un procés oncològic molt llarg i que ha requerit moltes intervencions; serveix per tancar un procés de molt de temps d’evolució, i a nivell d'autoestima ajuda molt". 

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive