Haig d'assegurar el meu gos?
Haig d'assegurar el meu gos?

Redacció

I el meu gos? Li he d’assegurar la salut?

En els darrers mesos ha sorgit una nova assegurança, la dels gossos, que està dissenyada per cobrir les despeses mèdiques i veterinàries relacionades amb l’atenció del teu gos en cas de malaltia, lesió o accident

És comú que molts ciutadans contractin assegurances, especialment de cotxe, de llar, de decessos o de salut. I és que es tracta d’una manera molt senzilla i còmoda de cobrir les espatlles en cas d’algun accident o infortuni. Tot i això, en els darrers mesos ha sorgit una nova assegurança: la dels gossos. Està dissenyada per cobrir les despeses mèdiques i veterinàries relacionades amb l’atenció del teu gos en cas de malaltia, lesió o accident.

El funcionament de les assegurances per a gossos és similar a la de les persones

Aquestes assegurances funcionen de manera similar a les assegurances de salut per a humans. Estan específicament dissenyades per oferir protecció als amos de mascotes i als seus animals de companyia. I ara que ja sabem què són, ens hi endinsarem una mica més.

Què inclou l’assegurança per a gossos i quin és el preu?

Aquesta assegurança és obligatòria des del 29 de setembre, quan va entrar en vigor la nova Llei de Benestar Animal. Aquesta llei portarà canvis significatius en el tracte als animals domèstics, cercant també la conscienciació sobre la tinença responsable.

L’assegurança per a gossos inclou la responsabilitat civil davant de possibles danys a tercers, siguin persones, objectes o altres animals. A més, sovint també inclou la cobertura jurídica si el propietari de la mascota rep una denúncia arran del seu animal.

La majoria de les empreses asseguradores ofereixen la cobertura de responsabilitat civil, però també hi afegeixen opcions addicionals. Aquestes poden ser l’assistència veterinària amb preus estandarditzats i el reemborsament de les despeses veterinàries.

L’opció amb cobertura veterinària és la més completa i ideal si volem assegurar la nostra mascota sense cap mena de dubte. Aquesta opció pot ser d’una gran ajuda si la nostra estimada mascota pateix una malaltia o un accident.

Pel que fa al preu de l’assegurança, aquest varia en funció de diverses variables com la raça del gos. Si la raça és considerada perillosa, l’amo probablement haurà de pagar una prima més elevada. L’edat del gos i el seu historial clínic també poden influir en el cost.

És interessant consultar amb l’empresa asseguradora amb la qual ja tenim un contracte per a altres assegurances com la de la llar, ja que aquesta pot oferir-nos aquest tipus de pòlissa. Tot i això, si prefereixes contractar-la per separat, el preu no sol ser excessivament alt, normalment oscil·lant entre 40 i 60 euros a l’any, i fins i tot hi ha opcions encara més econòmiques.

Comentaris (2)

El món al revés Fa 19 dies
Sólo espero que esta sociedad artificial refugiada en los perros cuando sea mayor el Karma les pase factura.
Emilio Fa 19 dies
No hace falta nada, pronto podrán ir al CAP con preferencia en lugar de gente mayor y niños.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive