La franja entre 70 i 79 anys ja pot triar dia i hora de vacunació
La franja entre 70 i 79 anys ja pot triar dia i hora de vacunació

La franja entre 70 i 79 anys ja pot triar dia i hora per vacunar-se

Salut accelera el procés de primera dosi per la franja de nascuts entre 1945 i 1951 amb més punts per vacunar amb Pfizer

La vacunació contra la Covid va agafant ritme i una de les franjes que havia quedat inicialment en un llimb és ara un dels col·lectius prioritaris. Els compresos entre els 70 i els 79 anys (nascuats entre 1941 i 1951) ja poden triar dia i hora per anar a un dels punts de vacunació disponible i rebre la seva dosi.

L’atenció primària és qui està vacunant el grup d’edat de persones entre 70 i 79 anys, majoritàriament citant-los al CAP que tenen assignat i administrant la vacuna de Pfizer. La setmana que ve s’administrarà Pfizer a les persones de més de 70 anys també als punts de vacunació poblacional que ja estan en funcionament vacunant altres franges d’edat.

Com s’ha de fer?

Les persones de més de 70 anys poden triar dia i hora de vacunació en els punts de vacunació poblacional accedint a la web vacunacovidsalut.cat. Amb aquesta nova acció, els centres de salut continuen vacunant a les persones d’entre 70 i 79 i es reforça la vacunació d’aquest col·lectiu als punts poblacionals, començant per les persones de setanta anys.

La utilització de centres de salut i punts de vacunació poblacional permetrà accelerar la vacunació entre el grup d’edat de 70 a 79 anys i administrar, en el mínim temps possible, una primera dosi a totes les persones d’aquesta franja d’edat.

 

Arxivat a:

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive