Atenea
Atenea

Redacció

L’Aliança Mataró acull la X Trobada de Mutualitats de la Federació de Mutualitats de Catalunya

La Federació de Mutualitats de Catalunya celebra, conjuntament amb l’Aliança Mataró com a entitat amfitriona, dos dies plens de coneixement, col·laboració i networking al cor de Mataró.

COLLDEFORN PATROCINI
 

La 10a Trobada de Mutualitats de Catalunya, un esdeveniment clau per al sector mutualista, se celebra a Mataró els dies 21 i 22 de novembre de 2023. Organitzada per la Federació de Mutualitats de Catalunya i coorganitzada per l'Aliança Mataró, l'esdeveniment té com a lema "Mutualisme més que mai". Es durà a terme a l’Hotel Atenea Port i reunirà figures destacables del sector per a intercanviar coneixements, descobrir noves tendències i fomentar la col·laboració.

Inclourà ponències d'experts d'EADA Business School, Invivo Ventures, CORUS, EDM, així com de la Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor i de la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer sector i les Cooperatives de la Generalitat de Catalunya. Aquesta trobada serà una plataforma per a l'aprenentatge sobre xarxes, intel·ligència artificial i Chat GPT, i s'espera una alta participació dels membres del sector mutualista a Catalunya.

El fet que Aliança Mataró en sigui l'amfitriona demostra el potencial i consolidació del projecte de la mutua local i de proximitat de la capital del Maresme.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive