Claus per retallar més calories diàries.
Claus per retallar més calories diàries.

7 idees per cremar 300 calories extres en un dia

Moltes de les activitats són senzilles i donen resultat fàcilment.

Quan ens volem aprimar, tota ajuda és poca. Si t'has proposat posar-te en forma, veurem algunes coses que pots fer per a cremar unes calories de més. Són propostes que permeten cremar de manera extra calories sense grans esforços, simplement activant el cos el temps suficient. Aquí van set idees:

 1. Ballar és un dels exercicis que més calories cremen i moltes vegades en el qual millor ens ho passem. Després d'una hora, hauràs cremat ni més ni menys que 306 calories.
 2. Fent una passejada, cremes 301 calories en només uns vint minuts.
 3. Estant dempeus durant dues hores i vint minuts al llarg del dia et fa cremar 303 calories, 70 calories més que si ho passéssis assegut. Hi ha diferència, veritat?
 4. Fes una neteja a fons de la teva casa: aspira, frega, treu la pols dels mobles, organitza armaris... Netejar també és fer exercici, i et farà cremar 301 calories en mitja hora.
 5. Juga amb els teus fills: Mitja hora de sortir al carrer o a jugar al futbol amb els teus fills o al tocar i parar, et farà acabar el dia amb 308 calories menys. A més, ens agrada gaudir dels nostres. Dediquem-los un temps!
 6. Torna a sentir-te com un nen i posa't els patins que tens en el traster agafant pols. Cremaràs 302 calories en 38 minuts.
 7. Salta a la corda o sobre una corda imaginària. Si ho fas dues vegades al dia durant 13 minuts, hauràs cremat 310 calories.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive