Residència Sant Marc
Residència Sant Marc

Contingut Patrocinat

La Residència i Centre de dia del centre de Mataró

La Residència Sant Marc fa més de 20 anys que treballa desde la familiaritat i amb el concepte d’equip cohesionat, proper i humà.

Estar com a casa és el que cerca la La Residència Sant Marc, que es troba ubicada al carrer Camí Ral a tocar de Plaça Santa Anna. Ubicació privilegiada, perquè permet que es puguin fer sortides als voltants (dins les restriccions actuals per la situació de pandèmia) on es troben zones verdes, se situa propera a l’Estacio Renfe i el Port de Mataró. Disposa d’una zona comercial de proximitat, que permet que es puguin fer compres que puguin requerir els residents.

Des de l’any 1998 que treballa des de la proximitat i la familiaritat com a elements essencials per promoure el benestar dels seus residents.  Sempre amb un somriure, i amb una atenció familiar i personalitzada, amb una ràtio d’atenció per sobre de la exigida.

ROM 5840
Pati obert, ideal per al bon temps
 
 

Buscant la millor estància, tant a residents de tota estada com a usuaris de Centre de Dia. Que es trobin com a casa, amb la comoditat d’una pròpia llar és l’objectiu de la Llar Sant Marc. Disposen d’un servei de cuina casolana i un jardí ampli i obert on es realitzen un gran nombre d’activitats sobretot quan hi ha bon temps.

Es realitzen activitats tenint en compte el perfil de cada resident dins dels seus interessos i necessitats (teràpia amb animals, reiki, musicoteràpia, missa, tallers creatius, servei de fisioteràpia, etc.).

Una activitat que els hi agrada molt són les trobades intergeneracionals que es van realitzant amb la col·laboració de dos centres educatius: l’Angeleta Ferrer i l’Escola Pia Santa Anna. Són una font d’entreteniment clau pels residents, perquè comparteixen les seves vivències i experiències amb el jovent i ells també els hi proporcionen l’alegria, nous aprenentatges, noves tecnologies, etc.

Atenció personalitzada; espais per a tothom

I és que Sant Marc és una residència familiar amb capacitat per 35 residents i 16 usuaris de centre de dia, amb tot tipus de grau de dependència.

Disposen de places públiques i privades tant de residència a tota estada com de centre de dia. El centre de dia és un servei obert 365 a l’any si així ho requereixen els usuaris i/o familiars dels usuaris amb un horari de jornada total o parcial en funció de les necessitats de cada usuari. Pel que respecte als ajuts econòmics (tant per a plaça pública com privada) que hi ha tant per residencia com a Centre de dia, dels tràmits de revisió, sol·licitud i seguiment s'encarrega la treballadora social del Centre que es coordina amb el departament corresponent. 

ROM 5972
Activitats de tot tipus
 

Es treballa amb una major ràtio de professionals de l’exigible pel Departament de Salut, i per tant hi ha un equip professional estable i amb poca rotació que cobreix  les necessitats dels residents i usuaris de centre de dia.  Personal que es forma de forma continuada per a afavorir un servei de qualitat i adaptat a les necessitats del present.

Les famílies es coneixen entre sí i també amb el personal, tot amb un tracte molt proper. Fins a l’inici de pandèmia els familiars hi participaven a les activitats de centre i se sentien part d’aquesta gran família, i que tant just el país torni a la normalitat podran tornar-ho a fer.

Els horaris s’ajusten tant per les sortides i visites de centre a les necessitats de les famílies que per qüestions laborals/familiars requereixen de més flexibilitat.

Amb habitacions individuals i dobles amb bany, totes amb un disseny  acollidor defugint dels dissenys freds i  amb aire hospitalari. Sant Marc busca ser un espai acollidor i diferent.

ROM 6016
Un equip de professionals fixe i amb poca rotació
 

Una residència que sempre ha estat oberta a l’exterior, amb molta activitat a xarxes socials en aquest moment (degut a la situació de pandèmia ) per a que els familiars i amics puguin seguir totes les activitats que es realitzen a la casa i sentin que ells també hi formen part d’aquest gran equip.

Més informació

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive