ISSA: Una raó molt poderosa per canviar d’asseguradora mèdica
ISSA: Una raó molt poderosa per canviar d’asseguradora mèdica

Una raó molt poderosa per canviar d’asseguradora mèdica

ISSA, la de tota la vida, és l’única amb centre mèdic propi a Mataró i que assegura poques llistes d’espera: només treballa amb socis propis

Decidir-se a canviar d'asseguradora mèdica és una decisió crucial, i ara és el moment perfecte per fer-ho, quan podem pensar en nosaltres mateixos i fer un cop de cap abans que acabi l’any. ISSA Assegurances de Salut destaca com l'única asseguradora amb centre mèdic propi a Mataró, oferint una assistència sanitària de qualitat des del 1935. Amb més de 85 anys d'experiència, ISSA s'ha consolidat com una referència en el sector, fundada per un grup de metges amb la missió de proporcionar una atenció de primer nivell a la seva comunitat. Que tants anys després persuadeixi en aquest propòsit ja és tota una declaració d’intencions, 

ISSA no és només una asseguradora; és una part integrant de la comunitat mataronina. La ISSA és literalment una ‘mataronina de tota la vida’. Amb el seu centre mèdic al carrer Nou, ISSA ha estat atenent generacions de mataronins, essent testimoni dels naixements a la Clínica ISSA i creixent al costat de les famílies al llarg dels anys. La seva presència al cor de la ciutat (més al rovell de l’ou, impossible!) és un testimoni de la seva dedicació i compromís amb els mataronins i les mataronines.

issa centre mèdic mutua 3
Una consulta a ISSA


Només socis i sòcies, sense llistes d’espera

Una de les grans diferències d'ISSA és la seva condició de mútua, atenent exclusivament als pacients associats a ISSA. A diferència d'altres centres mèdics que treballen amb tot tipus de pacients, ISSA es compromet a oferir una atenció més personalitzada i centrada en els seus socis. Això es tradueix en llistes d'espera més curtes i una resposta més ràpida als problemes de salut.

A ISSA tu ets una persona, amb noms i cognoms. No una xifra, un historial o un número d’expedient

ISSA entén el valor de la família i ofereix packs familiars amb avantatges exclusius. Les famílies que decideixen fer-se socis poden gaudir de descomptes especials i una atenció personalitzada des del departament comercial. Molts pares ja van fer-se socis als seus fills, i aquesta tradició continua amb socis de segona i tercera generació, demostrant la confiança i la relació de llarga durada amb els seus assegurats.

Amb l'arribada del tercer trimestre, ISSA llança una campanya de canvi amb força. És el moment perfecte per fer el canvi i gaudir dels beneficis d'ISSA. Amb l'atenció personalitzada des de les seves instal·lacions, ISSA destaca per la qualitat més que la quantitat, oferint un tracte flexible i amigable que no trobaràs en altres grans asseguradores.

En una ciutat com Mataró, on totes les asseguradores fan servir els mateixos centres mèdics, ISSA destaca per la seva exclusivitat i proximitat. Amb un grup de 6 persones sempre disposades a ajudar, ISSA ofereix un tracte personal que no trobaràs en altres llocs. La força del producte radica en la proximitat i la flexibilitat, assegurant que en moments d'extres o problemes, el servei de direcció estigui disponible per oferir solucions immediates.

Perquè tal i com asseguren des d’ISSA “aquí no només et cuidem; formem part de la teva família, donant-te la tranquil·litat i confiança que mereixes en la teva assegurança de salut”. Fer el canvi ara que pots i apostar per ISSA és obrir la porta a experimenta la diferència que fa la proximitat i la dedicació a la teva salut i benestar.
 

ISSA rehabilitació 5
Rehabilitació a la ISSA
Issa centre mèdic

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive