UNOVA clínica dental
UNOVA clínica dental

Contingut patrocinat

La primera clínica dental que pots pagar amb criptomonedes… i molt més

Unova Clínica Dental no és un dentista més: és un espai de barri, familiar, proper, transparent i innovador que aposta per prioritzar cadascun dels seus clients

No totes les clíniques dentals són iguals i cal saber trobar l’accent que defineix i singularitza a cadascuna. Al Pla d’en Boet de Mataró, a peu de barri, ja fa tres anys que hi trobem una clínica diferent on només d’entrar notes un ordre i una percepció singular: a Unova Clínica Dental el pacient és al centre i tot el procés i tracte té com a principis la màxima transparència, comoditat i coneixement de la persona. S’ha acabat la distància entre professional i pacient i els llenguatges tècnics que semblen parlar idiomes diferents. A Unova Clínica Dental l’aposta és ser diferents i més propers que cap altre. I els funciona!

Un exemple d’aquesta diferència, d’aquesta recerca contínua d’estar al dia i d’oferir possibilitats que en altres centres serien ciència ficció: Unova Clínica Dental és la primera de tot l’Estat on pots finançar el teu tractament amb criptomonedes. El director mèdic Oriol Arcia és un apassionat de tot el que fa. Està especialitzat en cirurgia i implants però a banda ha investigat tot el nou món de les criptomonedes i convençut que formen del present i no del futur ha convertit el centre de la Ronda Macià de Mataró en pioner. Pioner estatal i dels pioners europeus!

“En el nostre àmbit hi ha tractaments que són cars i crec que és la nostra obligació facilitar-ne el finançament. Nosaltres permetem finançaments fins a 36 mesos sense interessos i fins a 60 mesos amb un interès molt baix però a més hem apostat també pel món nou de les criptomonedes: si se’l coneix se sap que totes les transaccions i valors d’aquestes són bàsicament transparents. Tot queda registrat i per tant acceptar-les és un exercici de transparència, que és el nostre principal valor”, explica el líder d’Unova. Considera que “el millor que li pot passar a les criptomonedes, davant l’escepticisme d’alguns, és comprovar que es poden convertir en un producte de qualitat” i per això els obre la porta. Diu molt d’ells!

 

 

La Clínica que et prioritza a tu: que et cura però que t’ensenya


Més enllà del finançament, l’ADN propi d’Unova Clínica Dental és la d’un centre molt humà. Aquesta és la característica de l’equip professional que el tira endavant i del seu tracte. Què vol dir, aquest ser humà? No tractar el pacient com un número, un cas, un tractament o un pressupost. “Cada pacient és una persona que ve per algun motiu, que pot afrontar un tractament o un altre però que primer ha d’entendre el per què del que li passa, conèixer què no ha fet prou bé i perquè cal intervenir, si cal. Nosaltres utilitzem tot el temps que faci falta en això: en explicar-li, en què entengui les raons i les possibilitats, i els possibles tractaments. Les visites són d’un mínim de tres quarts o una hora perquè volem que cada persona entengui, comprengui i esculli amb nosaltres”, explica Arcia. Això és prioritzar la persona, això és humanitzar l’odontologia.

UNOVA clínica dental
UNOVA clínica dental


L’aposta per l’aparatologia

Aquesta proximitat, transparència i humanització passa per parlar un llenguatge intel·ligible però hi ha molts casos en què no n’hi ha prou amb la intenció i les paraules. Calen fets, proves que reforcin o confirmin els diagnòstics. I aquesta és l’altre fort d’Unova Clínica Dental. Tenen in situ, a la clínica (molts altres centres externalitzen les proves) la millor tecnologia per a poder fer diagnòstics i també per poder reforçar aquest punt pedagògic, l’explicar en base als resultats la localització i abast del problema de cada persona.

UNOVA clínica dental
UNOVA clínica dental

“És importantíssim que els pacients puguin visualitzar el que els passa. No és un dolor, no és una nebulosa. És un problema que cal localitzar, entendre, comprendre com prevenir-lo. Apostem per la qualitat del tractament i per l’educació bucal”, explica Arcia que acredita que Unova disposa de “càmeres infraorals i mecanismes d’exploració per estudis, radiografies de 3D que permeten entendre l’estat exacte de la boca i identificar i comprendre les maneres d’abordar-lo.

En definitiva, podem dir que a Unova Clínica Dental tenen molt clar com treballar. Quina és la prioritat. Tracte humà, proper, transparent i modern. Unes instal·lacions còmodes. S’ha acabat el patir per anar a cal dentista.

L'equip d'Unova

L'equip d'Unova

 

UNOVA Clínica Dental

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive