Durant l'estiu, els infants passen molt temps a les piscines, la qual cosa augmenta el risc de desenvolupar otitis bacterianes i fúngiques degut a la humitat i a l'exposició prolongada a l'aigua sobretot si aquesta té un pH excessiu alcalí.
L'haloteràpia en coves de sal pot ajudar a prevenir i tractar aquestes afeccions gràcies a les propietats antibacterianes, antimicòtiques, antivíriques i antiinflamatòries de les partícules de sal. Quan els nens inhalin l'aire salí, les micropartícules penetren a les vies respiratòries i les oïdes, ajudant a reduir la inflamació, eliminar l'excés de moc i combatre els bacteris i fongs responsables de les infeccions.
A més, l'haloteràpia pot millorar la funció del sistema immunològic, la qual cosa ajuda els nens a recuperar-se més ràpidament de les infeccions i a prevenir la seva recurrència. L'atmosfera seca i salina de les coves de sal també contribueix a deshidratar els bacteris i els fongs, la qual cosa facilita la seva eliminació del canal auditiu.
Pels pares, portar els seus fills a sessions regulars d'haloteràpia durant l'estiu pot ser una mesura preventiva eficaç i sense efectes secundaris adversos, complementant altres pràctiques d'higiene i cura auditiva.
En resum, l'haloteràpia en coves de sal es presenta com una alternativa natural i efectiva per al tractament i la prevenció de problemes d'oïda en nens, tant a l'hivern com a l'època estiuenca.
Descobreix aquí tot el que Saltium pot fer i contacta amb ells
Comentaris (1)