Optieconòmics
Optieconòmics

Contingut Patrocinat

Optieconòmics: la qualitat és compatible amb els descomptes

Aquest centre mataroní destaca per oferir ulleres, lents de contacte i audiòfons a un preu immillorable

Si ets dels que creus que totes les òptiques són iguals, aquest reportatge t’interessa. Has de saber que el 90 per cent de les òptiques són de grans cadenes, grans corporacions per les que cada client és un número, sense més. Però hi ha una alternativa a aquest model i és Optieconòmics. Una òptica amb un equip de tracte afable que reforça el vincle entre professional i persona, confiança i tracte humà en tota l’experiència de compra. 

Optieconòmics és cada dia i cada setmana que passa l’òptica de confiança de més mataronins i maresmencs. El seu és un secret confesable: transparència total i per això la gent hi va, repeteix i ho recomana. Tal com sona. Del propi nom d’aquest centre situat al Carrer Biada se’n desprèn la seva principal filosofia: la millor opció per a l'usuari, al millor preu. La política de preus, transparent i ajustada a les possibilitats de totes les famílies, és la carta de presentació i el millor aval d’aquest establiment: una òptica amb molt estoc a disposició, els preus ben visibles i qualitat en el servei.

DSCF5326

A Optieconòmics tothom pot trobar el que busca al preu més competitiu

Hi ha una raó evident que explica per què a Optieconòmics les muntures, vidres, lents de contacte o audiòfons són més barats.  Apliquen una relació de qualitat-preu real perquè aposten pel servei amb una estructura senzilla. El que altres òptiques ho aposten a ubicacions cèntriques, instal·lacions fastuoses o un desplegament comercial, a Optieconòmics ho concentren en un establiment cada cop més popular, unes instal·lacions senzilles i sense pretensions, en les que la gran inversió és poder oferir el millor servei a les persones. Ho aconsegueixen gràcies al seu equip humà, professionals amb experiència, coneixement i sobretot tracte proper.

 

 

L’òptica transversal i propera

Hi ha més elements que fan diferent Optieconòmics. La senzillesa i familiaritat amb la que tracten a cada persona i família, la confiança que s’estableix de seguida convertint la compra en una experiència allunyada de l’estrès agressiu d’altres centres, prioritzant una sensació agradable. El client és al centre i la única prioritat. 

 • Ulleres: a Optieconòmics podem trobar-hi exactament la muntura que busquem i treballen amb vidres més innovadors i de gran qualitat, fets a Barcelona, amb servei directe, fet que garanteix un termini d'entrega més curt. Amb les seves lents tindràs una visió còmode, nítida, segura i comfortable. Els trobaràs de tot tipus: monoifocals, progressius i ocupacionals, segons la necessitat. 
   
 • Lents de contacte: una opció cada cop més escollida, amb totes les seves variants. Les millors marques i tipologies depenent del seu ús (diàries o mensuals) i també la tècnica: monofocals o progressives. Garantia, comoditat i comfort.
   
 • Audiòfons: l’ajuda discreta, funcional i de darrera generació que evitarà la pèrdua d’audició amb tot l’aïllament social que propicia. Des de la revisió completa totalment gratuïta a la prova sense compromís de models o la garantia d’optar a la marca més puntera del mercat. 
DSCF5334

L'estoc el conformen més de 2.000 models del catàleg de temporada

Ulleres, lents de contacte i audiòfons són les tres potes que conformen el catàleg de productes i serveis d’Optieconòmics. El seu és un gabinet auditiu de primera qualitat, amb aparatologia puntera per als millors exàmens audiològics. 

Els seus serveis són especialment necessaris en moments com l’actual, en el que els estudis demostren que més del 50% de la ciutadania precisa ulleres i que els nous temps amb l’excés d’exposició a les pantalles en distàncies curtes ha accentuat els problemes visuals i necessitats de la ciutadania. Davant d’aquesta tendència, a Optieconòmics prioritzen servei, tracte, seguiment i preu. Per ajudar i servir, més que per vendre. Prioritzant la confiança. 

Optieconòmics Barcelona

 • Miquel Biada, 72 (Mataró)
 • 93 252 64 23
 • hola@optieconomics.com
 • Instagram

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive