MónBlanc: un espai per cuidar la salut bucodental.
MónBlanc: un espai per cuidar la salut bucodental.

Contingut Patrocinat

MónBlanc, prevenir i mantenir ho és tot en la salut bucodental

Construït de forma íntima i pensant en el pacient, MónBlanc és una clínica dental propera i personalitzada per trobar les millors solucions amb la mínima invasió.

La Clínica Dental MónBlanc forma part ja del dia a dia de Mataró. Ubicada al centre de la ciutat i obrint les seves portes al 2013, l’aposta de la Carlota Muñoz i en Lluís Vallverdú era la de crear un espai diferent, proper i personalitzat. Odontòlegs amb una gran experiència que han viscut de primera mà com funcionaven altres clíniques i que van decidir donar el salt per treballar per ells mateixos, amb la seva manera d’entendre el sector, és a dir, des d’una perspectiva clínica i no empresarial. Van crear un espai pensat per acompanyar-te amb la teva salut bucodental.

La prevenció i el manteniment són clau per aconseguir una boca sana, tant o més importants que les intervencions, aquests són els dos pilars de la filosofia MónBlanc. I això és gràcies al perfil dels seus dos propietaris, tots dos periodoncistes, especialitat basada en la cura dels teixits que soporten les dents, on és importantíssim establir una bona comunicació amb el pacient per fer-li entendre el seu problema i que participi activament en el tractament i mantenimient del mateix. Amb aquesta visió treballa tot l’equip per oferir la solució menys invasiva i l’experiència més agradable possible.

monblanc 5 (1)
Tractaments el menys invasius possibles
 

Un espai de proximitat

Lluny de les clíniques que només canten els problemes bucodentals a un comercial perquè elabori un pressupost, a MónBlanc construeixen una relació entre dentista i pacient propera des de la primera visita, amb un tracte personal i directe que transmeten els fundadors i col·laboradors del centre. És aquesta manera de fer la que ha permès que tot i obrir en plena crisi del sector, ara fa vuit anys, segueixin al peu del canó com un dels referents de la comarca.

L’equip de MónBlanc el conformen cinc odontòlegs especialitzats en les seves disciplines i 4 higienistes bucodentals, tots preparats per oferir el millor servei possible en un mateix centre.

Multidisciplinars en un espai adequat a cada necessitat

Les instal·lacions de MónBlanc evoquen a un lloc tranquil, de pau. El pacient sempre ha sigut el centre de tot, i per això arran de la Covid-19 les cites es donen amb suficient marge de temps perquè no hagin d’esperar, una incomoditat encara major en temps de pandèmia. MónBlanc no busca una sala d’espera plena amb el que això suposa, sinó el benestar dels seus.

monblanc (1)
Un espai diferencial, diàfan i de pau.

Tota aquesta filosofia preventiva i de mínima invasió s´ha vist reforçada amb l’impuls de la digitalització, tant en les eines de diagnóstic com en les de treball. Aconseguint la major qualitat possible en radiografies tridimensionals, escàners intraorals i altres. Un tracte diferencial pensat per a tota la família, de tal manera que des dels més menuts i fins els més grans es trobin a gust. Perquè el principal objectiu és que visitar el dentista no sigui mai més un mal tràngol.

MónBlanc es troba a la Plaça de les Tereses, 12 de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 20h. Més informació:

Coneix tots els seus serveis bucodentals en aquest panell interactiu:​

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive