Hospital de Mataró.
Hospital de Mataró.

Redacció

Jornada científica per a la innovació en salut a Mataró

L'Ecosistema de Ciutats Cuidadores: punt de trobada de la innovació i recerca en salut i social al Maresme

El proper 9 de novembre, el Centre de Congressos Tecnocampus de Mataró es convertirà en l'epicentre de la recerca i la innovació en l'àmbit de la salut i el social amb la celebració de la Jornada Científica PECT Mataró-Maresme. El Consorci, com a un dels principals organitzadors, ha configurat aquesta jornada com una plataforma per a exposar els avanços científics i connectar els diferents grups de recerca amb la finalitat de potenciar el coneixement en la regió.

La jornada promet ser un interessant intercanvi d'idees, on persones expertes com el Dr. Marco Inzitari i el Dr. Rafael Martínez Leal compartiran els seus últims avenços en recerca i innovació. No es tracta només d'un escenari per a ponències, sinó també un lloc de trobada on estudiants i professionals podran interactuar, a través de comunicacions orals, pòsters i una fira de grups de recerca, descobrint així les diverses oportunitats que ofereix el territori.

Objectius multifacètics

L'agenda de l'esdeveniment és àmplia i detallada, des de l'obertura de portes a les 8:30 fins a la cloenda a les 18:20, amb una programació que inclou ponències de figures destacables en la recerca, espais d'interacció, i fins i tot un concurs dinàmic "Tesi en 3 minuts". Aquestes activitats busquen impulsar no solament la divulgació científica, sinó també fomentar la xarxa professional i acadèmica en la comarca.


Descobreix aquí l'agenda de les jornades i apunta-t'hi


Mataró demostrarà la seva capacitat de ser una "ciutat cuidadora" no només en paraules sinó en fets, a través de la presentació del nou CareCityLab. El PECT-Mataró Maresme es posiciona com un referent en la investigació dirigida a millorar la qualitat de vida de col·lectius vulnerables, i aquesta jornada serà una finestra al treball realitzat i els objectius ambiciosos que tenen per al futur.

Un compromís amb la comunitat

Més enllà de l'acadèmia i la recerca, la jornada es planteja com un compromís amb la comunitat. És una mostra de la força de la col·laboració públic-privada i l'impacte positiu que aquesta té en la prevenció i cura de malalties. La participació de personatges com el Dr. Jaume Padrós i el Dr. Joan Sala, subratlla la rellevància del diàleg entre els diferents sectors involucrats en la salut i el benestar social.

L'esdeveniment no oblida la nova generació de científics, incloent activitats específiques per a estudiants de Batxillerat i FP, motivant-los a explorar la seva passió per la ciència i a reconèixer les oportunitats que ofereix el Maresme per a la recerca. La Jornada Científica PECT-Mataró Maresme esdevé, per tant, una espai de futur per a l'ecosistema científic i social de la regió.

Tecnocampus
Tecnocampus, escenari de les jornades
 

La ciutat de Mataró i tots els col·laboradors, incloent el Consorci Sanitari del Maresme i TecnoCampus, estan a l'avantguarda d'una jornada que promet ser un punt d'inflexió per a l'innovació i la recerca en el territori, i un model a seguir en l'articulació d'esdeveniments científics amb un profund impacte social i sanitari.

Jornada gratuïta

Per assistir a aquesta jornada, dirigida principalment a professionals en actiu, investigadors, doctorats i universitaris, però també amb una proposta per ciutadans i joves estudiants de Batxillerat i FP (en branques relacionades amb salut i àmbit social) perque coneguin la recerca de primera mà, només s´ha de realitzar la inscripció que es gratuita .

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive