Instituts Odontològics: “El primer que cal fer és escolt...
Instituts Odontològics: “El primer que cal fer és escolt...

Instituts Odontològics: “El primer que cal fer és escoltar el pacient i generar empatia”

Tot el que cal saber sobre l'atenció en la salut bucodental, de la mà de la Clínica Dental d'Instituts Odontològics de Mataró.

La clínica dental d’Instituts Odontològics a Mataró s’ubica al Camí Ral de la Mercè, 530, on atén amb un tracte proper generacions de pacients fidels. En parlem amb la directora del centre, Celine Coronil.

 • Quin és el tret característic de la clínica d'IO a Mataró?

Som una clínica familiar. Des que vam obrir, ens hem consolidat com la clínica familiar de referencia a Mataró, oferint servei a generacions d’avis, pares i nets. 

 • Quins tractaments oferiu? En quines especialitats hi ha més demanda per part dels pacients?

Oferim totes les especialitats: odontopediatria, tractaments conservadors, periodòncia, implantologia, cirurgia maxil·lofacial, ortodòncia invisible... El tractament estrella és l’Allonfour, que consisteix a col·locar implants i dents el mateix dia en pacients que no tenen les seves peces o que les els han d’extreure. Tenim un dels millors cirurgians maxil·lofacials d’Europa que domina aquesta tècnica. 

ROM 7123
 
 • Amb quin equip professional compteu?

Comptem amb un equip molt consolidat de professionals d’alt nivell, experimentats i enfocats a la millora de la salut dels nostres pacients, que porten molts anys treballant plegats. Ens coordinem molt bé per oferir un bon servei.

 • Quines són les principals innovacions tecnològiques que feu servir?

Disposem de càmera intraoral, que ens permet arribar als punts de la boca de difícil accés i mostrar al pacient les possibles lesions. L’ortopantomografia i la teleradiografia ens ajuden a valorar l’estat de la boca, mentre que el TAC i la radiografia en 3D són imprescindibles per a les intervencions quirúrgiques. Amb l’escàner intraoral, eliminem la presa d’impressions amb pastes i, gràcies a l’escaneig digital, facilitem la fabricació de pròtesis al nostre laboratori.

 • Quines són les necessitats en salut bucodental més habituals a Mataró?

La gent cada cop es cuida més la boca, busca funcionalitat i poder menjar correctament. Ara bé, en els últims temps s’està accentuant la demanda de tractaments estètics.

ROM 7118
 
 • Heu notat una evolució al llarg del temps pel que fa a la importància que la gent dona a la cura de la boca?

La salut bucodental sempre havia estar menystinguda, però els canvis d’hàbits personals i la demanda social han fet que actualment ens en preocupem més. S’ha demostrat que una boca poc saludable pot derivar en patologies que afectin la nostra salut general, des de dolors cervicals per una mala oclusió, fins a l’augment de probabilitats de patir un ictus. Una bona salut bucodental, doncs, forma part de gaudir d’una bona salut general.

 • En general, hi ha una millor predisposició a visitar el dentista?

Encara hi ha persones que li tenen por al dentista, però en general tots sabem que cal fer-nos com a mínim una revisió anual per tal de prevenir problemes.

 • Com d'important és per a una clínica dental transmetre confiança als seus pacients?

És importantíssim. Cal tenir en compte que anar al dentista és sovint un acte traumàtic, donat que la primera vegada sol ser perquè notem alguna molèstia. Nosaltres, com a professionals, ho sabem, per això tractem els nostres pacients amb cura, per tal que el temps que passen amb nosaltres sigui el més agradable possible. Tot el nostre personal està ben preparat, comptem amb els millors professionals, i la prova de tot plegat és la fidelitat dels pacients que confien en els nostres doctors.

ROM 7106
 
 • Com influeix en l'atenció odontològica el tracte proper amb els pacients?

Hem d’ajudar-los en tot el procés, de manera que el primer que cal fer és escoltar el pacient i generar empatia. El tracte personalitzat, el fet que et diguin pel teu nom, que et preguntin per la família, per la feina, etc., això ho dona la confiança que els pacients dipositen en nosaltres, som com una extensió de la família.

 • Tenim uns hàbits d'higiene bucodental adequats?

Ningú no neix après, però per a això estem nosaltres, per ensenyar i millorar els hàbits, donar les indicacions necessàries per tenir una bona higiene, fer les revisions preventives i recomanar els tractaments adequats a les necessitats.


Demana cita aquí amb Instituts Odontològics de Mataró


 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive