Implants dentals: com es col·loquen i avantatges
Implants dentals: com es col·loquen i avantatges

Implants dentals: què són, com es col·loquen i quins avantatges tenen

Dental Star és expert en implants dentals, una solució per a la salut de la teva boca que està en les millors mans.

Un implant dental és un element de titani en forma de cargol que s'encarrega de substituir l’arrel de la dent natural perduda o extreta. Després de la seva integració en l'os alveolar, es pot col·locar sobre ell una pròtesis fixa o removible. L'objectiu és recuperar la funcionalitat i l'estètica de les peces dentals naturals del pacient. Dental Star explica el pas a pas i també tots els avantatges que et pot aportar un implant a nivell de salut i d'estètica.

Col·locar un implant dental pas a pas:
 

1. Realització d'un examen exhaustiu: un implant dental no pot ser inserit en tots els pacients, ja que depèn de la quantitat i la qualitat d'os que disposi. Per fer-ho, cal fer una sèrie de radiografies per comprovar l'estat de l'os abans de la col·locació.

2. Col·locació de l'implant dental: aquesta intervenció quirúrgica es duu a terme mitjançant anestèsia local. Depenent de les necessitats de cada pacient, el procés es podrà realitzar en una fase, en què es col·loqués l’implant i després s'acoblarà un pilar temporal; o en dues fases: a la primera es col·locarà l’implant i a la segona s'acoblarà el pilar, una vegada hagi acabat el període d'osteointegració.

3. Col·locació dels pilars: en el tractament d'una sola fase, se substitueix el pilar temporal per un de definitiu, després que l’implant s'hagi osteointegrat. En el tractament de dues fases, es realitza una mínima incisió amb la finalitat d'obrir la geniva i col·locar el pilar.

4. Elaboració i col·locació de pròtesis: una vegada s'ha col·locat el pilar, es prenen impressions. Així s’obté un model amb el qual el tècnic dental podrà elaborar la pròtesi. És essencial assegurar el color i la forma adequada perquè l'implant passi desapercebut en parlar i somriure.

5. Adaptació i revisió: després de col·locar la pròtesi dental, és important que el pacient visiti l'especialista perquè pugui comprovar la funcionalitat i l'estètica del tractament realitzat.

6. Manteniment: és la base de l’èxit de qualsevol tractament. Anualment, el pacient visitarà el seu dentista perquè realitzi una revisió i manteniment de l'implant amb l'objectiu de millorar-ne la durabilitat a llarg termini.

iStock 1269563650
 

 Els principals avantatges del nostre tractament d'implantologia dental són:

 • Reemplacen les dents perdudes.
 • S'utilitzen materials biocompatibles amb l'organisme.
 • Representen la millor solució per substituir peces.
 • Recuperen l'estètica i la funció masticatòria del pacient.
 • Preserven la integritat de l'os mandibular o maxil·lar.
 • Augmenten l'autoestima del pacient.
 • Milloren la qualitat de vida del pacient.

Pots informar-te sobre aquest i altres tractaments amb Dental Star a través d'aquest enllaç, clínica dental amb totes les especialitats en el món de l'odontologia. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive