Joel suárez, metge de l'Hospital Clínic Maresme, a Mataró. Foto: R.Gallofré
Joel suárez, metge de l'Hospital Clínic Maresme, a Mataró. Foto: R.Gallofré

Contingut Patrocinat

Hospital Clínic Maresme, el teu hospital privat sense anar a Barcelona

L’hospital Clinic Maresme, ara part del grup Creu Groga, es transforma per oferir un servei integral que fins ara no es trobava a la zona.

L'Hospital Clínic Maresme, que es troba al carrer Lepanto de Mataró, dona un pas al capdavant i es transforma en el primer Hospital privat de la zona, una aposta forta del Grup Creu Groga pensada per oferir a tots els usuaris de mútues i privats un servei integral sense haver de desplaçar-se a Barcelona o Girona. Un nou espai que vol ser referència amb urgencies 24h 365 dies l’any, Consultes Externes, Diagnòstic per l’Imatge, ingrés hospitalari, cirugia major ambulatoria i cirurgia menor. Es vol marcar la diferència des de dos factors clau: l'última tecnologia disponible al mercat i una inversió en personal especialitzat de primera.

Tal i com explica el doctor Joel Suárez, director mèdic de l’hospital, el projecte vol "tractar patologies que altres centres no poden tractar, diferenciant-nos així amb un servei integral amb l'estructura i la seguretat que hi ha a un hospital i que no es pot trobar a centres mèdics corrents". 

La inversió en tecnologia i en recursos humans és important per tenir una estructura de centre hospitalari de primera que permeti interactuar amb el pacient de la millor manera possible. 

FotoQuiSomHospitalClínic HospitalClinicMataró
Hospital Clínic Maresme
 

Nou servei d'urgències 24 hores
És important destacar que l'Hospital Clínic Maresme amplia les seves propostes amb un servei d'Urgències les 24 hores tots els dies de l'any, una aposta forta per evitar que els ciutadans hagin de desplaçar-se per una urgència fins a Barcelona o llocs similars. 
Amb la voluntat de poder ser un lloc de referència nit i dia i sempre complementant-se amb l'Hospital de Mataró, que no es considera competència sinó un company més de viatge per poder cobrir totes les necessitats mèdiques a la ciutat i als voltants. "Volem un hospital on tothom senti que està a casa seva i que té tots els serveis possibles a la seva mà", expliquen des del centre.

Naturalment, treballen amb tot tipus de mutúes i pacients privats i esperen que aquest es converteixi en un projecte de ciutat ocupant un espai orfe fins ara a la comarca.

 

Comentaris (27)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive