Saltium
Saltium

L'haloteràpia controlada: la cura natural per a persones al·lèrgiques

Tot el que pot fer Saltium Mataró per a tu en aquesta època d'al·lèrgies. Un tractament natural que suposa una millora imprescindible per a la teva qualitat de vida.

L'Haloterapia, també coneguda com a teràpia de sal, és una pràctica que ha guanyat popularitat en els últims anys a causa dels seus nombrosos beneficis per a la salut, especialment per a aquells que sofreixen d'al·lèrgies. A Saltium Mataró entenen els desafiaments que enfronten les persones al·lèrgiques i busquem proporcionar un alleujament natural i efectiu a través de les nostres sessions d'Haloterapia controlada en coves de sal.

Com funciona l'Haloterapia per a millorar les al·lèrgies?
L'Haloterapia implica la inhalació de partícules microscòpiques de sal, que es dispersen en l'aire de les nostres coves de sal. Aquestes partícules actuen de manera beneficiosa en el sistema respiratori i la pell, ajudant a reduir els símptomes de diverses al·lèrgies de manera natural i no invasiva. Beneficis per a persones al·lèrgiques:

 • Alleujament de la congestió nasal i respiratòria: Les partícules de sal ajuden a netejar les vies respiratòries, dissolent el moc i facilitant la respiració per a aquells que sofreixen de congestió nasal a causa d'al·lèrgies estacionals o ambientals.
 • Reducció de la inflamació: La Haloterapia té propietats antiinflamatòries que poden ajudar a reduir la inflamació en els sins paranasals i les vies respiratòries, alleujant la pressió i el malestar associats amb les al·lèrgies.
 • Enfortiment del sistema immunològic: L'exposició regular a la Haloterapia pot enfortir el sistema immunològic, ajudant el cos a combatre les al·lèrgies de manera més efectiva i reduint la freqüència i intensitat de les reaccions al·lèrgiques.
 • Millora de la salut cutània: Les partícules de sal poden ajudar a alleujar els símptomes d'afeccions cutànies com la dermatitis atòpica i la psoriasi, comunes entre les persones al·lèrgiques, gràcies a les seves propietats antibacterianes i antiinflamatòries.
Saltium
 

Aplicació de l'haloterapia en diferents tipus d'al·lèrgies:

 

 • Al·lèrgies Respiratòries: Incloent al·lergògens comuns com el pol·len, la pols i els àcars de la pols, l'Haloterapia ofereix un alleujament efectiu en netejar les vies respiratòries i reduir la irritació causada per aquests agents al·lergògens.
 • Al·lèrgies Cutànies: Per a condicions com la dermatitis atòpica i la psoriasi, l'Haloterapia pot ajudar a alleujar la inflamació i la picor, promovent la curació de la pell i millorant el seu aspecte general.
 • Al·lèrgies Alimentàries: Encara que l'Haloterapia no està directament relacionada amb les al·lèrgies alimentàries, la seva capacitat per a enfortir el sistema immunològic i reduir la inflamació general pot proporcionar beneficis indirectes per als qui pateixen aquest tipus d'al·lèrgies.
Saltium
 


A Saltium Mataró destaquen per oferir un enfocament natural i efectiu per a alleujar els símptomes de les al·lèrgies a través de nostra Haloterapia controlada en coves de sal. Si estàs buscant un alleujament segur i sense efectes secundaris per a les teves al·lèrgies, no dubtis a visitar-los i experimentar els beneficis per tu mateix.

Contacta amb Saltium per a més informació:

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive