Clínica GEMA. Foto: R.Gallofré
Clínica GEMA. Foto: R.Gallofré

GEMA Centres Mèdics, la teva salut en les millors mans

GEMA Centres Mèdics porta tota una vida oferint els millors serveis en salut, compromesos amb el territori i apostant per la personalització i la proximitat. Descobreix tot el que pot oferir.

La salut dels pacients és la prioritat de GEMA Centres Mèdics. Aquesta és la premissa sobre la qual treballa tot l’equip dels centres, oferint una atenció personalitzada i un seguiment detallat de cada pacient. A GEMA Centres Mèdics, els pacients poden trobar una àmplia gamma d’especialitats mèdiques, totes sota un mateix sostre, fet que permet garantir un servei complet i de qualitat.

GEMA Centres Mèdics destaca per la seva qualitat en l’atenció i serveis mèdics, proporcionant un entorn de confiança i seguretat. Els quiròfans estan equipats amb tecnologia avançada i es fa ús d’instruments i maquinària d'última generació per assegurar els millors resultats en cada tractament.

Gema centre mèdic. Foto: R.Gallofré
Clínica GEMA. Foto: R.Gallofré
 

A més, compten amb certificacions de qualitat i col·laboracions amb institucions universitàries, assegurant que se segueixen els estàndards més alts en cada procediment mèdic. El compromís ètic amb empleats i usuaris fomenta un ambient de respecte i dignitat, creant una experiència sanitària de confiança i proximitat.

Compromís amb la proximitat

El prestigi de GEMA Centres Mèdics a Mataró no només es deu a la seva qualitat mèdica, sinó també a la seva implicació amb la comunitat local. Valoren la proximitat, el poder-hi arribar a peu, i això es reflecteix en l’atenció personalitzada i en les aliances estratègiques per millorar i ampliar els serveis ofertats. GEMA Centres Mèdics està al territori des de sempre, i ha estat el principal company de viatge en la salut dels mataronins i mataronines durant més de 25 anys.

Gema centre mèdic. Foto: R.Gallofré
Clínica GEMA. Foto: R.Gallofré
 

Però GEMA Centres Mèdics també aposta per la innovació digital. A través de la seva aplicació mòbil, els pacients poden reservar una cita de manera fàcil i ràpida. Disposen d’un tutorial interactiu que guia pas a pas com fer la reserva, assegurant una experiència digital sense complicacions. Per aquells que prefereixen el contacte humà, el centre de trucades està preparat per oferir una comunicació eficient i humana, demostrant el compromís amb l’atenció al pacient des del primer moment.


Contacta amb GEMA aquí i descobreix tot el que poden fer per a la teva salut


Davant qualsevol necessitat relacionada amb la salut, no dubtis en demanar cita a GEMA Centres Mèdics. Es pot fer trucant al telèfon (93.796.44.44), visitant el lloc web o a través de l’aplicació mòbil. La salut dels pacients és la seva prioritat, i estan aquí per ajudar.

Gema centre mèdic. Foto: R.Gallofré
Gema Centres Mèdics. Foto: R.Gallofré

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive