L'equip de la farmàcia Picornell de Mataró, preparat per atendre i assessorar el client. Foto: R. G.
L'equip de la farmàcia Picornell de Mataró, preparat per atendre i assessorar el client. Foto: R. G.

Contingut patrocinat

Farmàcia Picornell: servei integral per millorar la teva qualitat de vida

L'establiment mataroní ofereix assessorament farmacèutic en matèria de salut, benestar i bellesa de la mà d’un equip professional altament qualificat i amb una amplíssima gamma de serveis i productes

“No som tan sols dispensadors de medicaments, anem molt més enllà; nosaltres no venem productes, sinó servei i assessorament”. Aquesta és la màxima de l’Aina Picornell, propietària i gerent de la farmàcia Picornell, a l’avinguda Jaume Recoder de Mataró.  Al capdavant de l’establiment des de l’any  2018, la farmacèutica i el seu equip l’han convertit en un punt de referència per a la cura personal, la salut i el benestar dels mataronins i els maresmencs.

Un espai agradable pensat per al client

 “Volem que venir a la farmàcia sigui percebut com una experiència positiva i agradable”

 “Volem que venir a la farmàcia sigui percebut com una experiència positiva i agradable”, afirma l'Aina.  Tan sols entrar-hi, es percep un ambient diferent a la d’altres farmàcies: espaiós, ben il·luminat, amb una gran quantitat de productes però molt ben distribuïts i ordenats segons el seu gènere... Un espai pensat per a la comoditat del client, a la qual cosa s’hi suma l’ampli equip disposat a atendre’l. Un total de vuit persones conformen la plantilla de la Farmàcia Picornell, quelcom que evita les molestes cues (un punt extra molt important respecte a altres farmàcies). A banda la farmàcia disposa del seu propi Whats App (676629507) on s’hi poden fer tota mena de consultes, encarregar productes i inclús fer les compres.

Farmàcia Picornell 0017

Un establiment molt cuidat i amb una àmplia gamma de productes i serveis

Atenció personalitzada i experta

Cada un dels professionals de Picornell està format i especialitzat en un àmbit diferent

L’àmplia plantilla que disposa la Farmàcia Picornell també és clau per a un dels tres distintius de l’establiment: l’atenció personalitzada. “Cada un de nosaltres està format i especialitzat en un àmbit diferent, de manera que el nostre client sempre podrà disposar de l’assessorament expert en cada matèria”, expliquen des de l'establiment. En un moment on s’està disparant la compra online de productes farmacèutics de tot tipus (cosmètics, higiènics....), per què desplaçar-se fins a una botiga física a adquirir-los? A Farmàcia Picornell tenen una resposta ben clara: “aquí t’oferirem allò que realment necessites i que et serà més útil, després d’haver analitzat el teu cas concret, amb garantia professional” explica l'Aina. Precisament tot el que li falta a la compra per Internet, on els preus sovint enlluernen però la manca d’assessorament fa que allò que semblava barat acabi sortint molt car. 

(Clica als punts blancs)

 

Aposta per la bellesa i la cosmètica

La farmàcia ofereix un test ràpid que permet conèixer la pell de cada persona i determinar el tractament

Una de les seccions més importants de la Farmàcia Picornell és la dedicada als tractaments de bellesa i als productes cosmètics. Una aposta que es tradueix en serveis com ara el dermoanalitzador Microcaya, que en tres minuts permet conèixer la pell de cadascú en profunditat per determinar paràmetres com la hidratació, l’elasticitat o la pigmentació, i poder elaborar així una rutina facial personalitzada i exclusiva. Aquesta farmàcia també destaca per ser l’única del Maresme on trobar-hi les creacions de Rituals, la prestigiosa marca de cosmètica. També s’hi poden adquirir tota mena de productes higiènics, com ara gels de dutxa o cremes hidratants, amb la qualitat i garantia que només et pot oferir una farmàcia de confiança, i amb ventalls de preus per a totes les butxaques.

Farmàcia Picornell 0020

Rituals, en exclusiva a Mataró i el Maresme

Acompanyament mèdic i en els tractaments

La Farmàcia Picornell ofereix un sistema personalitzat de dosificació (SPD) per als pacients que prenen diversos medicaments al dia i a qui els resulta complicat seguir la pauta diària. L’SPD empra la tecnologia més avançada per assegurar que cada persona prenguin correctament els medicaments que li pertoquen, i el servei s’ofereix a un preu simbòlic d’un euro, molt més baix que la majoria de farmàcies. A més, compten amb serveis específics per als pacients crònics, com ara seguiments de la pressió arterial de manera gratuïta o bé controls de glucèmia.

Un ventall enorme de productes i serveis

El llistat de serveis de la Farmàcia Picornell és encara més extens. Des de les solucions a la mobilitat i la dependència fins als productes ortopèdics, passant per la nutrició personalitzada, les teràpies naturals, l’aromateràpia o els productes veterinaris. Els fumadors també poden trobar en aquest establiment un suport a l’hora de combatre el tabaquisme, amb un programa de seguiment que inclou mesures del nivell de monòxid de carboni, un indicador molt fiable dels avenços a l’hora de deixar de fumar.

Farmàcia Picornell 0012

El client hi trobarà tot el que necessiti per la seva salut i benestar

Tractament holístic

En definitiva, un cop descoberta la seva àmplia gamma de productes i serveis, es posa de manifest que Farmàcia Picornell dona un servei integral al pacient, amb esperit de tractament holístic que té en compte tots aquells aspectes que poden millorar la seva salut i benestar. Tot plegat de la mà dels millors professionals, en formació permanent per oferir l’assessorament farmacèutic adequat. L’objectiu final, millorar la qualitat de vida dels mataronins i maresmencs.

Farmàcia Picornell

Comentaris (1)

Jose Antonio Fa 11 mesos
Gran farmacèutica i amiga. Bravo per l'Aina i la seva farmàcia!

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive