Entrenador personal. Sí o no?
Entrenador personal. Sí o no?

Contingut Patrocinat

Per què és important cuidar els nostres hàbits i escollir un entrenador personal?

Article d'Alexis Herráiz, de NAOS entrenament.

Estem molt a prop de donar la benvinguda a l’estiu, i segurament t’has plantejat millorar els teus hàbits per estar bé físicament per gaudir dels dies de platja i piscina. Però bé, si estàs pensant en fer la famosa “operació biquini”, no vas pel bon camí saludablement parlant.

Aquest fenomen que tan mal ens ha fet com a societat, no explica res més que la mala gestió educativa de voler aconseguir les coses d’avui per ahir, la immediatesa més absoluta, la falta de compromís amb un/a mateix/a, la decadència de les paraules constància, esforç, sacrifici o compromís en una societat on són més premiats els resultats que es veuen a xarxes socials com Instagram o Tik Tok, on hi ha challenges que fan absolutes bestieses de cara a aconseguir perdre els quilograms de pes que (pensem erròniament) ens sobren.

iStock 1215209609
Aquests resultats s’aconsegueixen programant uns objectius ben definits al llarg del temps, uns més fàcils d’assolir a curt termini i d’altres els quals requereixen de major constància a mig i llarg termini, però assegurant-nos, sobretot, d’aconseguir-los saludablement. Dit tot això, t’animem a decantar-te pels serveis d’un/a entrenador/a personal per molts motius, entre aquests, destaquem els següents:
 1.  Ajuda per aprendre a conèixer-se un/a mateix i saber on són les seves limitacions actuals. Per què? Perquè el fet d’haver sigut bon esportista (de qualsevol disciplina) en el passat, no t’assegura tenir bona qualitat de vida actualment, i això s’aconsegueix instaurant hàbits, no immediatesa.
 2. Necessitat de fer una bona valoració inicial de cara a iniciar els entrenaments personalitzats, sempre i quan no hi hagi qualsevol contraindicació mèdica. Un cop es puguin iniciar els entrenaments et podrà demostrar de manera vàlida i fiable, mesurable i científica, els resultats que aneu assolint de manera conjunta, valorant objectivament si hem millorat la salut.
 3. Et donarà suport quan més ho necessitis, t’escoltarà i guiarà, modificarà allò que sigui necessari per canviar de camí però sense sortir-se de la ruta traçada per tal d’acabar arribant a l’objectiu que heu planificat junts/es.
 4. T’ensenyarà a comprendre el teu cos, t’educarà mitjançant el moviment del cos, t’explicarà detalladament el perquè d’aquest exercici, quina tècnica es fa servir, perquè s’empra tal material, i dinamitzarà les sessions de tal manera que siguin funcionals, que siguin relativament divertides, i que tinguin utilitat pel dia a dia de la persona.
 5. Per fer entendre que anar al gimnàs o fer exercici físic 3 hores a la setmana, en segons quins casos, resulta insuficient de cara a combatre el sedentarisme que aflora a aquesta societat on: ens movem en vehicle, estem asseguts pràcticament tot el dia treballant (algunes feines), fem un ús excessiu de la tecnologia sense usar-la al nostre favor per afavorir el moviment i descansem una mitja de 6/8 hores diàries dormint. Això ens afecta de manera que es torna lent el nostre metabolisme i d’aquí hi ha una gran quantitat de malalties associades, com el sobrepès, l’obesitat, la sarcopènia, la dinapènia, el càncer, la depressió, l’estrès, l’ansietat.... entre d’altres.
 6. Aquest professional t’educarà en la manera d’entendre com s’han d’assolir els objectius i que no tot és vàlid de cara a perdre pes per veurem bé només de cara a l’estiu i després oblidar de cuidar-me la resta de l’any. Recordem que el nostre cos és la nostra casa, i si no la cuidem ara, en el futur haurem d’invertir més temps, diners, dolors, malalties i fàrmacs (i això està demostrat), per tractar de dur una qualitat de vida que podria haver ajudat a millor i, perquè no, haver previst tant sols movent-me de manera saludable molts anys abans.

També entendre que un entrenador/a personal treballa colze a colze amb d’altres professionals dins d’equips multidisciplinaris on, conjuntament, ens ajudaran a assolir aquests objectius de manera eficient. És per això que resulta tant important la col·laboració amb un bon/a professional de la Nutrició i Dietètica Humana que ens complementi i faci millorar el servei i elevar la seva qualitat a premium.

La importància de la nutrició
 

Fugiu d’aquelles persones que us ofereixen un servei d’entrenament personal i dieta per 20€, no es tracta d’una persona qualificada (habitualment) per a exercir a les dues branques, tenint present que l’entrenador personal està capacitat per entrenar i el/la Nutricionista per a educar en els hàbits alimentaris, explicar-nos el perquè menjar això i no allò, perquè fer-ho de tal manera, perquè cuinar d’aquesta altra, ens valora inicialment i torna a fer-ho de manera regular, i no pas ens recepta la mítica de: “arròs i pollastre” i entrenament culturista dels anys ‘80-’90. Aquí no és vàlid el cafè amb llet per a tothom i hauríem de ser rigorosos en la tria d’aquests serveis. És per això, que us animem a escollir un centre especialitzat amb aquest servei multidisciplinar de manera professional i on t’ajudaran a assolir els teus objectius de manera sana i segura, minimitzant els riscs sobre la teva salut.

NAOS entrenament, som més que un centre d’entrenament a Mataró. Si busques recuperar la teva forma, recuperar-te d’una lesió, o simplement seguir entrenant, som la teva solució! A més, tenim altres serveis complementaris per seguir cuidant de tu com la fisioteràpia, nutrició i dietètica, podologia, psicologia i coaching esportiu.

 • Carrer Sant Agustí, 55 baixos – Mataró – 08301 Barcelona
 • WhatsApp: 675 956 473 – Telèfon: 930 313 516
 • Instagram: @naosentrenament, Facebook: Naos Entrenament o Twitter: @NaosEntrenament.

https://www.naosentrenament.com

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive