Issa centre mèdic
Issa centre mèdic

Dues assegurances de salut amb un tracte de proximitat i preu competitiu que has de conèixer

ISSA compta amb dues pòlisses de salut que ofereixen tot el que necessites, una proximitat que no tenen les grans asseguradores i molt més

Les assegurances de salut estan en auge degut a la situació actual i a les garanties que t’ofereixen pel teu dia a dia. Una proposta que permet saltar-se llargues cues i poder accedir a serveis bàsics de tot tipus. Un complement a la sanitat pública que val molt la pena explorar, sobretot si hi ha propostes tant bones como la de Clínica ISSA ASSEGURANCES. L’asseguradora d’àmbit local compta amb dues propostes destacades que s’adapten a les necessitats de cada tipus de persona i de famílies. La ISSA 10 i ISSA Bàsic. Te les expliquem a continuació.

ISSA 10, tot el que esperes d’una pòlissa de salut i molt més

ISSA 10 és l’assegurança de salut més complerta de ISSA ASSEGURANCES, una proposta que es conforma amb un seguit de serveis que cobreixen allò que necessites per tant sols 35 euros al mes per a nous socis i sense copagament: un estalvi de més del 50% (preu habitual 79,95 euros). Què és el que ofereix aquesta assegurança? Visites i proves per a totes les especialitats, ingrés hospitalari i intervencions quirúrgiques.

ISSA rehabilitació 10
La rehabilitació, acupuntura... Serveis propis d'ISSA
 

A això cal sumar-hi assistència mèdica telefònica i domiciliària les 24 hores tots els dies de l’any, consulta telefònica en assistències jurídiques necessàries, assistències en viatges, urgències fora de l’àmbit de la pòlissa de fins a 3.000 euros, llit i pensió complerta per a l’acompanyant en una intervenció quirúrgica i sense copagament.

Tots els serveis inclosos els pots veure a continuació:

 
  • Vols més informació? Contacta aquí amb ISSA ASSEGURANCES

Coneix ISSA Bàsic, també sense copagament

D’altra banda, també compten amb una pòlissa de salut molt interessant que costa només 24,90 euros sense copagament i que permet accedir a visites mèdiques, proves complementàries, urgències 24 hores (també a l’estranger) i especialitats de psicologia i logopèdia.

Compta amb visites a totes les especialitats mèdiques i hi ha tractaments i visites incloses en homeopatia, acupuntura, fisioteràpia respiratòria, psicologia i logopèdia. En aquest cas, les proves diagnòstiques tenen una carència de sis mesos tot i que si es tracta d’una urgència vital, no s’aplicaran carències.

ISSA rehabilitació 14
Proximitat i qualitat en el servei
 

Per què una assegurança de proximitat i no una gran asseguradora?

ISSA ASSEGURANCES ofereix pòlisses de salut des de la proximitat i des de l’àmbit local. I això què significa? Principalment dues coses: la primera, que tens un contacte directe i personal amb els teus interlocutors, oblidant així les llargues discussions amb robots telefònics i sabent sempre qui hi ha a l’altra costat. Tenir un punt de trobada al Carrer Nou 46-48 també és un plus. L’altra punt destacat és que com a asseguradora compta amb les seves pròpies especialitats, pel que no li és necessari derivar a cap de les que pugui oferir en les seves instal·lacions. Naturalment, si no ho tenen dins del seu ventall de serveis, ho gestionen amb el doctor o doctora més proper.

Per tant, ISSA ASSEGURANCES ofereix tot el que necessites d’una assegurança de salut, inclosos serveis propis que no són habituals, i a més, un tracte de proximitat i personalització que no és habitual en les grans companyies. Si vols una pòlissa de salut, ara és el moment.

Més informació

  • Carrer Nou 46-48 08301 Mataró
  •  93 790 22 14 - 93 790 13 32
  • info@clinicaissa.com

Comentaris (2)

Laura Fa 1 any
¿Cuanto seria la cuota de issa 10? Para mí tengo 43 años!
Jaume Fa 1 any
Cuan seria la cuota de ISSA 10 de dos personas de 70 i 73 sensa copagament de res en hospitalacion i interbencion i protesis

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive