Natació a El Sorrall
Natació a El Sorrall

Cursos de natació per a totes les edats: el moment és ara

El Sorrall ofereix tot tipus de cursos per a totes les edats que són clau no només per aprendre, sinó com activitat física a tenir en compte. Tots els detalls.

La natació és més que un esport; és una habilitat vital que aporta innombrables beneficis des de la infància fins a l'edat adulta. A Eurofitness El Sorrall, són conscients d'aquesta importància i, per això, ofereixen cursos de natació per a totes les edats, des de nadons fins a adults, amb l'objectiu de promoure no només l'aprenentatge d'una destresa fonamental sinó també el benestar físic i mental dels alumnes.

Estudis recents suggereixen que les classes de natació poden reduir significativament el risc d'ofegament en nens d'1 a 4 anys. Aquestes classes, que sovint inclouen la participació dels pares, no només inculquen bons hàbits de seguretat en l'aigua sinó que també preparen els més petits per aprendre a nedar. A El Sorrall creuen en la importància d'iniciar aquests aprenentatges des de ben petits, oferint un entorn segur i divertit on els nens poden desenvolupar aquestes habilitats vitals.

Natació per a infants i adolescents

A partir dels 4 anys, els nens estan generalment preparats per aprendre tècniques més avançades de supervivència en l'aigua, com ara flotar i buscar sortides de seguretat. El programa a El Sorrall està dissenyat per assegurar que, a mesura que creixen, els nens no només aprenguin a nedar amb eficàcia sinó que també desenvolupin un amor per l'aigua que durarà tota la vida. Amb instruccions personalitzades i un enfocament en la seguretat, els nostres cursos estan pensats per a tot tipus d'edats i nivells d'habilitat.

iStock 939174206
 

Adults: salut i aprenentatge

La natació és una de les formes més completes d'exercici per a adults, oferint beneficis que van des de la millora de la condició cardiovascular fins a l'augment de la força muscular, sense oblidar l'impacte positiu en la gestió del pes. A Eurofitness El Sorrall, els cursos per a adults estan dissenyats per acomodar tant a principiants com a nadadors avançats, amb l'objectiu de proporcionar una experiència enriquidora i desafiadora que millori la seva salut general i benestar.

Per això, a Eurofitness El Sorrall ofereixen:

 • Cursos per a diferents nivells, des de la iniciació fins al perfeccionament.
 • Grups reduïts per garantir una atenció personalitzada.
 • Classes en piscines adaptades segons el nivell dels alumnes.
 • Programes des dels 4 mesos d'edat fins a adults, perquè mai no és massa tard ni massa d'hora per aprendre a nedar.
 • Cursos organitzats trimestralment, amb la possibilitat de cursos intensius a l'estiu per a aquells que desitgin intensificar el seu aprenentatge amb la possibilitat de cursos d'1 dia o 2 a la setmana o de forma intensiva a l'estiu

A Eurofitness El Sorrall, estan compromesos a oferir una educació de qualitat en natació, promoure la seguretat en l'aigua i fomentar un estil de vida actiu i saludable. T'animem a descobrir tot el que els seus cursos de natació poden oferir-te, independentment de la teva edat o nivell d'habilitat. 


Contacta amb Eurofitness El Sorrall i dona un salt en els teus entrenaments


 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive