Cursos de natació al Sorrall
Cursos de natació al Sorrall

Cursos intensius de natació a l'estiu: ara toca

Els cursos de natació per als mesos de juny i de juliol són una oportunitat única per aprendre a nedar durant l'estiu.

La natació és més que un esport; és una habilitat vital que aporta innombrables beneficis des de la infància fins a l'edat adulta. A Eurofitness El Sorrall són conscients d'aquesta importància i, per això, ofereixen cursos de natació per a totes les edats, des de nadons fins a adults, amb l'objectiu de promoure no només l'aprenentatge d'una destresa fonamental sinó també el benestar físic i mental dels alumnes. El moment és ara, a l'estiu!

Els cursos intensius d'estiu són una excel·lent opció per als nens nascuts entre el 2014 i el 2021. Aquestes classes es duen a terme durant els mesos de juny i juliol, amb la possibilitat d'escollir entre 2 o 3 dies de curset per setmana. Aquesta opció intensiva permet als participants avançar ràpidament en les seves habilitats de natació mentre gaudeixen de les vacances d'estiu.

La temporada de cursos de natació 2024-2025 a El Sorrall ofereix una àmplia gamma de programes que cobreixen des dels 6 mesos fins als adults. Els cursos estan disponibles de dilluns a dissabte, amb la flexibilitat de triar entre 1, 2 o 3 dies de classes per setmana. A més, els participants que optin per un segon dia de curset gaudiran d'un 25% de descompte.

Piscina El Sorrall
Piscina El Sorrall
 

Beneficis per a nadons i infants

Estudis recents suggereixen que les classes de natació poden reduir significativament el risc d'ofegament en nens d'1 a 4 anys. Aquestes classes, que sovint inclouen la participació dels pares, no només inculquen bons hàbits de seguretat en l'aigua sinó que també preparen els més petits per aprendre a nedar. A El Sorrall, creuen en la importància d'iniciar aquests aprenentatges des de ben petits, oferint un entorn segur i divertit on els nens poden desenvolupar aquestes habilitats vitals.

Adults: mai és tard

La natació és una de les formes més completes d'exercici per a adults, oferint beneficis que van des de la millora de la condició cardiovascular fins a l'augment de la força muscular, sense oblidar l'impacte positiu en la gestió del pes. A Eurofitness El Sorrall, els cursos per a adults estan dissenyats per acomodar tant a principiants com a nadadors avançats, amb l'objectiu de proporcionar una experiència enriquidora i desafiadora que millori la seva salut general i benestar.

Característiques dels Cursos a Eurofitness El Sorrall

 1. Cursos per a diferents nivells: Des de la iniciació fins al perfeccionament.
 2. Grups reduïts: Per garantir una atenció personalitzada.
 3. Classes adaptades: Piscines adaptades segons el nivell dels alumnes.
 4. Programes per a totes les edats: Des dels 6 mesos fins a adults.
 5. Cursos trimestrals i intensius d'estiu: Amb la possibilitat de cursos d'1 dia, 2 dies a la setmana, o de forma intensiva a l'estiu.

A Eurofitness El Sorrall, estan compromesos a oferir una educació de qualitat en natació, promoure la seguretat en l'aigua i fomentar un estil de vida actiu i saludable. Les inscripcions estan disponibles tant online com presencialment al centre, i els pagaments es realitzen de manera trimestral.


Contacta amb Eurofitness El Sorrall i dona un salt en els teus entrenaments


 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive