Salut mental
Salut mental

Redacció

Cuidar de la Salut Mental, un servei diferencial a la teva mutua de proximitat

L'Espai Terapèutic de Salut Mental a la Clínica ISSA: una proposta de qualitat i proximitat

A Mataró i Maresme , la salut mental es veu reforçada gràcies a L’Espai Terapèutic d'I.S.S.A. (Clínica Issa). Aquest espai situat dins la seu del c/ Nou de I.S.S.A. està dedicat a la cura de la salut mental des de la infantesa fins l’edat adulta. Oferint atenció en psicologia i logopèdia.

Un enfocament personalitzat i integral

El que fa únic a l’Espai terapèutic de I.S.S.A. és l’enfocament personalitzat que es dona al pacient. Des de el moment en que es sol·licita assessorament, es valoren les necessitats, la disponibilitat d’horaris del pacient i s’assigna el professional que millor s’ajusta al seu perfil, per tal d’establir un vincle que afavoreixi la seva evolució positiva.

Cobertura Assegurada amb ISSA

Les assegurances de I.S.S.A ofereixen la cobertura de psicologia i logopèdia en totes les seves pòlisses, tant en la complerta ISSA10, com a la Bàsica.També es pot accedir a tots els serveis de salut mental a nivell privat a preus molt assequibles.

issa centre mèdic mutua 2
 

Els professionals d’Espai Terapèutic estan especialitzats en tractament de depressions, adiccions, ansietat, dol, trastorns alimentaris, teràpies de parella i familiars, i es realitzen teràpies com el TREC, hipnòsi, EMDR, entre d'altres, així com test per establir altes capacitats i avaluacions psicològiques i neuropsicológiques.

Per què triar l'espai terapèutic d'ISSA

Una de les principals raons de la seva proposta diferencial és l’enfocament personalitzat i integral ; a més la ubicació al Centre de Mataró és una clau de proximitat.

I mentre l’Espai Terapèutic se centra en la salut mental, no hem d’oblidar que els assegurats de I.S.S.A. poden accedir a una amplia gama d’especialitats des de la medicina tradicional fins a l’alternativa com l’acupuntura i homeopatia, assessorament en nutrició, passant pels tractaments de rehabilitació i fisioteràpia, massatges osteopàtics i tractaments amb INDIBA.

Issa centre mèdic
 

Per més informació dels serveis que ofereixen i el seu quadre mèdic visiteu www.clinicaissa.com I.S.S.A. representa la combinació perfecta d’atenció personalitzada, proximitat i excel·lència.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive