CosEmoció, un espai per trobar-te i aprendre l'art de ser i estar
CosEmoció, un espai per trobar-te i aprendre l'art de ser i estar

CosEmoció, un espai per trobar-te i aprendre l'art de ser i estar

Psicoteràpia corporal integrativa: l'equilibri entre el nostre cos mental i emocional resideix en l'escolta corporal.

Si tens ganes de sentir, emocionar-te, jugar, transformar... l’experiència de la trobada en grup t’obre un camí vivencial on podràs experimentar noves sensacions i  energies. CosEmoció és un espai on crear noves eines per gaudir del teu dia a dia. La Teràpia PsicoCorporal en grup  té l’objectiu de posar consciència en qui som, com ens relacionem amb i entre nosaltres i el nostre entorn. Posem l'atenció en com busquem, o evitem, assolir les nostres necessitats i desitjos. 

Per què em pot interessar?

Al llarg de la nostra vida hem viscut situacions on, inconscientment, hem integrat emocions i actituds a la nostra memòria emocional i corporal. Ara, en el nostre present, algunes han quedat obsoletes. Ja no ens ajuden a avançar.

Limiten el nostre procés i la sensació de llibertat en la presa de decisions,  allunyant-nos de sentir-nos realitzades. La trobada en grup és l’espai idoni on, des de la cura,  la seguretat i la força del grup , pots transformar aquests patrons obsolets registrats i crear-ne de nous.

26907045 147586495948101 7173059390323072411 n
 

L'oportunitat d'expressar-te de maneres diferents, et farà experimentar i vivenciar noves sensacions. Això, pot donar-te eines  en el teu dia a dia. Actualment, una de les grans deficiències de la humanitat, és la pèrdua de la capacitat d'adonar-nos del que sentim i de quines són les nostres necessitats més autèntiques.  Això pot dificultar una escolta sincera amb nosaltres mateixes, i arribar a influir en les nostres respostes davant de diferents situacions, siguin familiars, sentimentals o laborals.

Com ho fem?

Mitjançant la música, el moviment i les dinàmiques, basades en Psicoteràpia Corporal Integrativa i Psicoteràpia Gestalt, potenciarem les habilitats que et permetran una connexió amb una mateixa persona, per fluir amb les altres persones i l'entorn. Amb respecte.

Algunes de les trobades estaran dirigides per altres professionals amb diferents tècniques i estils com;   Art Teràpia, Expressió de la Veu,  PsicoTeatre, Bioenergètica... creiem en un treball multidisciplinari. És important per a nosaltres, oferir un espai on puguis nodrir-te amb el que més empatitzis.​

foto 3
 

Les eines per dur a terme aquest treball

Per dur a terme aquest treball posen atenció als diferents centres que són: corporal, emocional, mental i essencial. Això ho fan a través de propostes arterapèutiques i gestàltiques.

Les propostes arterapèutiques inclouen diferents tipus d’arts com són el teatre, la pintura, els contes, el fang, la performance, les màscares, la dansa, etc. L’arteràpia és un tipus de teràpia que fa ús d’elements artístics a fi de contactar amb espais interns on és difícil accedir-hi per una via més analítica i/o mental.

foto 2
 

La Gestalt  facilita i entrena la pràctica d’atenció conscient i present en relació al que m’està passant, sense jutjar-ho. S’adopta una actitud d’inclusió i acolliment de les diferents parts que em conformen, tant dels aspectes considerats com a negatius com dels considerats com a positius.

Tot i que les eines que sustentin el procés siguin l’arteràpia amb base gestàltica i la teràpia gestalt, a més a més, utilitzarem les pròpies de la nostra experiència vital i professional.

CosEmoció

Comentaris (3)

Lluïsa Fa 13 dies
Estic interessada en rebre informació, horaris i preus. Moltes gràcies
Jordi Anglada Fa 14 dies
Hola Mar, Sóc en Jordi. La intenció és obrir grup els Divendres a les 17.15h. Les trobades seràn a CosEmoció Av. Maresme, 55, planta 2, Mataró. Qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb mi a CosEmoció@gmail.com Gràcies i Seguim!
Mar Bruguera Fa 15 dies
Sembla interessant el que he llegit. Em podeu dir on es fa això, horaris i preus? Gràcies.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive