Farmàcia Colldeforn
Farmàcia Colldeforn

Contingut patrocinat

Colldeforn: molt més que la farmàcia que sempre està oberta

La farmàcia Colldeforn és un centre de salut integral, que aposta per productes i tecnologies innovadores per oferir sempre el millor servei a la seva nombrosa clientela

La farmàcia Colldeforn a Mataró és coneguda per pràcticament tothom en aquesta comarca. I no és pas per atzar. Fa més de 50 anys que és un establiment popular, conegut i arrelat, la farmàcia que sempre està oberta, la que saps que sempre hi pots confiar. Aquesta solera li és totalment merescuda però el que potser la seva nodrida parròquia de veïns desconeixen és que, a més a més, es tracta d’un espai de salut integral, pioner i modern que ha estat premiat per les seves apostes en clau de nous serveis i modernització

Si el Barça és “més que un club”, de la Farmàcia Colldeforn fundada per Carlos Corona i Montserrat Colldeforn i dirigida actualment per Jordi Corona se’n pot dir que és més que una farmàcia i molt més que una que saps que mai no tanca, que sempre hi és per ajudar. L’establiment de la Ronda d’O’Donnell és un centre de salut vocacional, amb 25 professionals (alguns d’ells amb més de 40 anys d’experiència, amb la relació de confiança i proximitat que suposa) al servei d’una ciutadania que sap que hi trobarà el que hi busca. I sense perdre aquest ADN de farmàcia de servei i proximitat, hi trobem un centre modern, innovador i transformador.

 


Per exemple, amb la Covid. Colldeforn és una de les farmàcies que més testos d’antígens ha efectuat en tot Espanya. Quan per Nadal o a l’inici del curs escolar s’esgotaven, a Colldeforn n’hi va haver sempre. Amb un espai i personal permanent fent-ne, resolent la demanda. Quan cal apostar per un nou servei, adapten les seves instal·lacions. Setmanalment incorporen nous productes, actualitzen coneixement i formació professionals, busquen innovacions que els permetin sempre sortir al pas de la realitat sobrevinguda. L’equip està organitzat per garantir, amb especialistes i estudis de mercat permanents, que el millor servei sempre el trobis a l’establiment de Peramàs.

En un moment de col·lapse del servei sanitari públic, Colldeforn respon en tot l’àmbit que pot oferir. Sempre per oferir el millor servei, per guanyar-se renovar cada setmana la confiança de la seva clientela.

Farmàcia Colldeforn Bruna Sala
Farmàcia Colldeforn Bruna Sala


La recerca de la millora


“El nostre ADN com a farmàcia és el de buscar sempre com es pot millorar, què podem oferir de més, què busca la gent i com li podem oferir. Tenir personal i servei les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any porta Colldeforn a aquest concepte d’ajuda a la persona, de seguiment, de noves especialitats i serveis per a què tot el que busquen ho trobin aquí”, explica la farmacèutica Bruna Sala

Només entrar a Colldeforn es veu com el propi disseny, espai i concepte dista molt del d’una farmàcia de tota la vida. Una caixa ràpida de recollida de productes, àmplia exposició de parafarmàcia, racons especialitzats i instal·lacions per a diferents especialitats i serveis com dermocosmètica, infantil i lactància, ortopedia, nutrició i dietètica, fórmules magistrals o aparatologia pionera (la millor del mercat) per estudis especialitzats.

La qualitat humana però, és el que fa especial i diferent Colldeforn. El farmacèutic i la farmacèutica de confiança, en tracte proper i cordial per tot l’establiment, un centre convertit en escola de farmacèutics. La possibilitat de resposta sempre, sense cita prèvia. Servei ràpid i eficient, quan en surts ja saps que hi tornaràs. Aquest és el secret que tothom coneix que fa especial i diferent a Farmàcia Colldeforn. 

Farmàcia Colldeforn
Farmàcia Colldeforn

Farmàcia Colldeforn

Comentaris (1)

Shark Fa 3 mesos
Have to say and admit, capgros got this one right (as we say). Well written and with correct information.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive