Clínica Dental Tomás
Notícies relacionades
Clínica Dental Tomás

Clínica Dental Tomás: un any dissenyant somriures

Clínica Dental Tomás, la primera clínica 100% ecològica,  compleix el primer aniversari amb cada vegada més clients que aposten per la seva filosofia

El primer any, el primer aniversari és sempre una celebració especial. La primera volta al sol, se’n diu. Un bon moment per celebrar-ho i fer balanç, tant quan el celebra un nadó com quan ho fa un negoci. Avui en dia tirar endavant una aventura professional és quelcom digne de menció i quan es fa amb una voluntat de diferència, d’innovació i emprenedoria per ser disruptiu i oferir una alternativa a l’oferta existent, encara més. 

Aquesta és la història de la Clínica Dental Tomás. Fa un any es presentava en societat com la primera sostenible i ecològica de la capital del Maresme. I ara pot dir que compleix l’any amb bona salut i demostrant que una manera diferent de fer les coses és possible i era i és necessària. N’hem parlat amb la seva responsable, Mònica Tomás, que assegura que “la valoració és molt bona, hem tingut una gran acollida i ha vingut molta gent. Les punturacions a totes les mútues són més que positives, sembla que hi havia ganes d’una clínica dental així”

Perquè Clínica Dental Tomás és diferent. Si quan fa un any es presentava en base al seu compromís amb el medi ambient, en aquests 12 mesos no ha parat de rebre nous clients interessats en aquesta filosofia. “Hi ha cada cop més consciència, clients que pregunten pels materials, que miren fins i tot com també a casa poden mirar d’adoptar hàbits de salut dental ecològics”, explica Tomás.

Però no és tan sols aquesta ànima verda el que fa especial la Clínica Dental Tomás. “La gent ve a la clínica perquè busca un espai diferent i una manera de fer còmode, tranquil·la. La nostra aposta és per la màxima qualitat i això es valora i molt”, explica Mònica Tomás. Una dada que il·lustra l’èxit d’aquest primer any: l’equip ha passat d’un a quatre professionals per poder atendre a la demanda amb la màxima disponibilitat. Clients i professionals, a més, no estan sols. El centre, al seu pati ple de plantes i verd, hi té la seva pròpia mascota: la tortuga Roket.

Clínica Dental Tomas

Mònica Tomás, de Clínica Dental Tomás


Dissenyant somriures


Més enllà del compromís amb el medi ambient, aplicable a tot, i de la filosofia i el ‘flow’ propi d’una Clínica Dental que ha anat sumant famílies i clients a cada mes d’aquest any, la gran arma de Tomás és l’excel·lència dels seus tractaments, la seva gran qualitat. L’eslògan fundacional de ‘dissenyant somriures’ és més vigent que mai al cap d’un any de la inauguració del centre.

Més enllà de la salut, també hi ha l’estètica que és la millor carta de presentació d’aquests somriures. Clínica Dental Tomás ha incorporat tecnologia com l’àcid hialurònic, compta amb aparatologia i material de primera qualitat i capacitat gràcies al seu instrumental de practicar totes les proves necessàries in situ, des de l’escanejat intraoral a les darreres tècniques i novetats en ortodòncia i col·locació de dents. De fet, Tomás és una de les clíniques exportadores d’un nou material d’ortodòncia pel que tres persones de l’equip s’han format intensivament. Exclusivitat, qualitat i compromís ecològic perquè aquest que ha passat sigui el primer de molts anys dissenyant somriures a Mataró.

Clínica Dental Tomas
Clínica Dental Tomás

 

Clínica Dental Tomás

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive