El Sorrall entrenaments i activitats
El Sorrall entrenaments i activitats

La clau de l'èxit en l'activitat física i que molts passen per alt

Tenir regularitat i una planificació personal que incorpori els entrenaments al teu dia a dia és la clau per poder aconseguir els objectius.

En el món de l'activitat física, l'entrenament regular i la planificació personal són dos pilars fonamentals per assolir qualsevol objectiu. És possiblement la clau de l'èxit que ningú té en compte quan comença a entrenar. La importància d'aquesta pràctica radica en diversos factors que, combinats, poden millorar significativament la qualitat de vida de les persones. L'entrenament regular no només ajuda a mantenir un cos sa i en forma, sinó que també té un impacte positiu en la salut mental. Exercitar-se de manera periòdica pot reduir els nivells d'estrès, millorar l'estat d'ànim i augmentar l'autoestima. Així ho expliquen des de Eurofitness El Sorrall, experts en activitat física i entrenaments.

La regularitat en l'entrenament permet establir una rutina. Aquesta rutina fa que l'exercici es converteixi en una part integral de la vida diària, no només una activitat ocasional. Això ajuda a mantenir la motivació i a evitar l'abandonament prematur. Per això, tenir una bona planificació personal és crucial per definir i assolir objectius a llarg termini. Establir metes clares i realistes, i seguir un pla per assolir-les, pot conduir a resultats més efectius i satisfactoris.

L'espai outdoor de 200 metres quadrats. Foto: El Sorrall.
L'espai outdoor de 200 metres quadrats. Foto: El Sorrall.
 

Entrenar periòdicament ajuda a pevenir lesions

Aconseguir aquesta regularitat també  ajuda a prevenir lesions. Una progressió adequada i un enfocament equilibrat asseguren que el cos s'adapta gradualment a l'esforç físic, reduint el risc de dany. I una cosa porta a l'altra: entrenar de forma regular influeix en com notem els canvis en el nostre cos, a fer-nos conscients de la necessitat d'una bona alimentació per potenciar els resultats i per tant, aquesta periodicitat permet influir positivament en els hàbits alimentaris propis.

Per què és important planificar?

Planificar de forma personal quan s'entrena i durant quant de temps té dos objectius. El primer, introduir els entrenaments dins de les nostres rutines. El segon, i tant o més important, ens acostumem a adaptar-nos a les nostres necessitats i ho convertim en quelcom que forma part del dia a dia. Això és clau per aquells que tenen horaris complicats o necessitats específiques de salut, ja que una bona planificació permet ordenar mentalment què, quan i com.

20221125 143356
 

L'entrenament regular i una bona planificació personal no només ajuden a assolir objectius físics, sinó que també aporten beneficis significatius a la salut mental, creen una rutina sostenible i fomenten un estil de vida més saludable i equilibrat. Adoptar aquests hàbits pot ser un canvi transformador en la vida de qualsevol persona.


Contacta amb Eurofitness El Sorrall i t'assessoraran en tot el que necessitis 


Eurofitness El Sorrall compta amb tot tipus d'activitats pensades per a totes les edats. Aquasalut, stepdance, zumba, cycling, body attack, body combat, TRX Energy, core exprés de 15 minuts per tonificar, total body, gac, body pump, hipopressius, fit ioga, body balance, exercicis de Hiit, entrenaments virtuals, ball i molt més que es reparteixen en un ampli horari de dilluns a divendres (7 a 22h), dissabte (9 a 20h) i diumenge (9 a14h) amb activitats des de les set del matí fins a les 21h, de forma que trobar aquella activitat que et motiva i que et doni resultats sigui més fàcil que mai.

Tot això, en unes espectaculars instal·lacions amb piscina, sala de màquines, de bici, zona outdoor de gespa i sala virtual olimfit. Descobreix quina activitat encaixa amb tu i fes del teu benestar físic i mental un hàbit saludable que val molt la pena.

Més informació sobre El Sorrall a Mataró:

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive