Una vista impecable.
Una vista impecable.

Cirurgia de presbícia, la millor garantia per a una vista impecable

Clínica Badia, especialistes en aquesta tècnica, expliquen tot el que cal saber sobre la presbícia.

La presbícia és la disminució  progressiva de la visió de prop, que es va manifestant mica en mica a partir dels 40 anys i que es deu a un fet objectiu: l’enduriment de la lent de l’ull. Coneguda també com a vista cansada -segur que així us sona més- aquest problema té a veure amb una acomodació de l’ull i va evolucionant amb el temps fins que s’estabilitza cap als 60 anys. A més, es tracta d’un problema força habitual, ja que es calcula que la vista cansada a Catalunya supera el 80% entre els majors de 40 anys.

Normalment, els principals símptomes de la presbícia és la falta de nitidesa quan mirem d’aprop, la fatiga visual, possibles mal de cap i cansament quan fem tasques que ens exigeixen veure de ben a prop. Si necessites allunyar objectes de lectura, com un rellotge o un llibre, és que estàs començant a tenir problemes de presbícia.

Per tot això, estem parlant d’una situació habitual davant la qual es pot posar remei. És una de les especialitats de Clínica Badia, que han estat pioners en aquesta cirurgia de la presbícia des de fa més de 15 anys, treballant per fer la  substitució del cristal·lí que va perdent utilitat per una lent trifocal. És un procediment quirúrgic amb anestèsia amb gotes similar a la operació de cataracta, i de fet al operar la presbícia, el pacient ja no patirà cataracta.

presbicia clinica badia
Presbícia a Clínica Badia
 

Un tractament ràpid, indolor i personalitzat

Un dels grans avantatges d’aquesta cirurgia de presbícia és precisament que es tracta d’una operació molt senzilla de dur a terme, que és indolora i que en pocs minuts tornaràs a estar fora. La visita i valoració preoperatòria, així com la indicació del tipus de lent intraocular que s’acabarà escollint, són uns passos imprescindibles perquè el tractament a seguir sigui un èxit, ja que es personalitza el tractament segons cada cas.

Entre les lents intraoculars que hi ha trobem models diferenciats. La lent trifocal corregeix els tres tipus de visió sense necessitat de fer servir ulleres. La trifocal tòrica també serveix per corregir astigmatisme si aquest està per sobre d’una diòptria; i per últim, la monofocal plus, que està pensada per qui ha de mantenir la visió de lluny i mantenir la visió intermitja. També tenim les edof, situades entre les trifocals i monofocals, que ofereixen bona visió a mitja distància i de lluny. Els oftalmòlegs, al final, són els que indiquen quina d’elles és la més adequada en cada cas.

Clínica Badia és especialista en aquest i altres tractaments, sent el primer centre integral del Maresme en la correcció visual per làser i amb anys d’experiència en la correcció de la presbícia o vista cansada des de més de 30 anys, quan va obrir el 1990. Pots demanar informació en aquest enllaç.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive