La Clínica Dental Dra. Nogueras. Fotografies: Romuald Gallofré
La Clínica Dental Dra. Nogueras. Fotografies: Romuald Gallofré

Contingut Patrocinat

Un blanquejament dental i natural ara que arriba l'estiu

Els tractaments dentals amb peròxid d'hidrogen i carbamida busquen millorar el somriure sense perdre naturalitat.

Somriure amb una dentadura blanca, però a la vegada natural. Aquest és un dels tractaments que més sortida tenen a nivell odontològic ara que arriba el bon temps i agrada lluir un bon somriure. Blanquejar mantenint el color original de les dents s'aconsegueix amb el peròxid d'hidrogen i carbamida, un tractament que es pot trobar a llocs com a Clínica Doctora Nogueras i que tenen diversos avantatges respecte altres propostes. A diferència del blanquejament amb làser, aquest sistema ésmolt menys agressiu, no deshidrata la dent i no té tants problemes de sensibilitat.

Una de les claus d'aquesta proposta és que permet recuperar un color natural de la dent. El procés passa, primer, per fer una higiene prèvia, veure que no hi hagi cap tipus de càries i posteriorment començar un tractament de 21 dies que es pot fer tant a la clínica en diferents sessions o a domicili. Amb la combinació d'un peròxid d'hidrogen o d'un peròxid de carbamida activada amb una llum específica, aconseguim que les dents es vagin enblanquint de manera progressiva.

Un tractament menys agressiu que el fet amb làser, i amb un color de dent més natural

El producte porta aigua, per tant no es deshidrata ni provoca una sensibilitat agreujada a les dents, tot i que pot haver-hi alguns casos que ho pateixen. A més, és una proposta que dura anys i que es pot mantenir de forma senzilla gràcies a una pasta de dents que es fa servir una setmana al mes com a factor de manteniment.

Dieta blanca durant el tractament

Una de les característiques que cal tenir en compte en aquest procés és que cal seguir una dieta blanca durant els 21 dies, evitant aliments que tenyeixin les dents com pot ser el vi negre, les maduixes, cireres, colorants... Un petit sacrifici per poder lluir després un somriure.

Si es fa un bon manteniment, pot durar anys

Com a tractament a posteriori, durant els anys es pot fer un recordatori amb unes plaques que es fan servir a la nit, amb una funda de silicona i un líquid de menor composició que el del tractament per poder mantenir el blanc aconseguit.

Aquest contingut ha estat elaborat amb la col·laboració amb Clínica Nogueras.

Arxivat a:

Comentaris (2)

Laia Fa 1 any
Em podrien informar del cost total del tractament? Gràcies
M.jesus Fa 1 any
Agrairia pressupost del blanquejament dental. Merci.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive